Ce decizie a luat Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe: "Mizeria asta nu mai poate să continue!"

Publicat pe

În ultima perioadă, Anamaria Prodan a tras cu dinții de căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, însă din cea mai recentă declarație a impresarei se înțelege că s-a resemnat. Prodanca a decis să se mute în Dubai și să stea departe de orice scandal, însă avertizează că nu permite nimănui să-i murdărească numele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a decis să se mute alături de copii săi în Dubai după scandalul privind divorțul de soțul său, Laurențiu Reghecampf, despre care s-a scris că ar avea avea de mulți ani o amantă. Mult timp, Anamaria a negat aceste zvonuri și a infirmat că va divorța de Reghe, după ce acesta a anunțat cu subiect și predicat despărțirea lor.

Ce decizie a luat Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe: "Mizeria asta nu mai poate să continue!"Ce decizie a luat Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe: "Mizeria asta nu mai poate să continue!"

„Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum', a spus Anamaria potrivit Digisport.

„Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu! 

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini 🙂 și râsul și buna dispoziție a copiilor mei', a spus Anamaria pentru sursa citată.

Citește și: Dovada că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, care a decedat.Ramona, fiica lui nelegitimă, a arătat certificatul de naștere

Citește și: Cu câți bani vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute.Ce au declarat cei doi la audieri

Citește și: Imaginile care îi incriminează pe Brigitte și Florin Pastramă.Ce probe au găsit polițiștii

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Reghe

Întrebată dacă a luat legătura cu femeia despre care se presupune că ar fi, de mulți ani, amanta lui Reghe, Anamaria Prodan a explodat.

„Mă întrebați dacă am vorbit cu ele? Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice. 

Am văzut acum Raiciu cu familia Antoniei. Habar nu am cine sunt! Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe. Nu vreau ca oamenii care mi-au admirat familia, viața, copiii, conduita, să creadă că toată dragostea noastră și fericirea și familia au fost niște minciuni și niște filme regizate', a explicat impresara.

Scandalul uriaș între Anamaria Prodan și Gigi Becali

Anamaria Prodan și Gigi Becali se află în plin scandal, după ce latifundiarul din Pipera a lansat mai multe afirmații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă răsfățată cu daruri de zeci de mii de euro.

Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas? Ignoranța! Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter. Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță.

Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil. Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!‘, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter