Dovada că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, care a decedat. Ramona, fiica lui nelegitimă, a arătat certificatul de naștere

Publicat pe

Noi informații legate de viața lui Ioniță de la Clejani ies la iveală. Se pare că artistul ar mai fi avut un fiu care ar fi murit la vârsta de doar 8 ani. Ramona de la Clejani a prezentat certificatul de naștere și cel de deces al băiatului și se pare că numele lui Ioniță apare în acte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ramona de la Clejani a adus dovezi potrivit cărora Ioniță de la Clejani ar fi mai avut un fiu care s-a stins din viață pe când avea 8 ani. Se pare că artistul apare atât în certificatul de naștere al copilului, cât și în cel de deces.

Dovada că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, care a decedat. Ramona, fiica lui nelegitimă, a arătat certificatul de naștereDovada că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, care a decedat. Ramona, fiica lui nelegitimă, a arătat certificatul de naștere

Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu

După ce pentru o bună perioadă Fulgy a fost în centrul atenției, acum a venit rândul tatălui său. Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, a prezentat în cadrul emisiunii Acces Direct documente care atestă faptul că artistul ar mai fi avut un fiu.

Citește și: Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy:

Citește și: Replici scandaloase între Viorica și Ramona de la Clejani, din cauza lui Fulgy:

Citește și: Andreea Raicu a împlinit 44 de ani!

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp.

Ramona a dezvăluit faptul că Ioniță nu s-ar fi interesat nici de acest copil care a murit când avea doar opt ani. Cântăreața a arătat și dovezile care ar confirma că Ioniță ar fi tatăl ei, dar și al băiatului decedat.

Așadar, se pare că Ioniță ar fi fost tatăl lui Aurel Nicolae, sau Nicușor așa cum îi spunea familia. Băiatul s-a născut pe 14 septembrie 1988, în București, iar în dreptul tatălui apare numele lui Ioniță de la Clejani. Copilul s-a stins din viață pe 3 iunie 1996.

Ramona: „Îmi doream să nu mai exist'

Ramona de la Clejani este afectată de toată situația prin care trece. Cântăreața a povestit cum a decurs momentul în care a aflat că a mai avut un frate care, între timp, s-a stins din viață.

Se pare că Ramona a aflat despre existența lui Nicușor cu mai mulți ani în urmă și a fost foarte tristă când i s-a spus că acesta nu mai este printre noi. Ba mai mult, artista și-ar fi dorit ca ea să fie în locul lui în mormânt. Ramona consideră că Nicușor, fiind bărbat, ar fi putut face față mai bine acestei situații delicate.

Gânduri am și nu sunt bune și nu am la cine le spune.Fel și fel de vești… Ceea ce am spus eu acum două zile în platou uite că s-a confirmat și na… Am aflat despre el în urmă cu foarte mulți ani. Acum 10 ani am fost dusă la el la el mormânt de către doamna Nicoleta Croitoru. Am fost foarte tristă când am aflat'.

Am zis atunci că mai bine eram eu în acel loc, pentru că el era băiat și putea să facă situație altfel vieții. În momentul acela eu îmi doream să nu mai exist. Pentru mine moartea ar fi fost cea mai bună variantă, pentru că aveam foarte multe… Pentru mine viața frumoasă a început de acum, la 20 de ani eram foarte supărată, foarte amărâtă', a spus Ramona.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter