Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy: „Sunt prea supărat”

Publicat pe

Ioniță de la Clejani nu s-a mai abținut și a avut prima reacție în scandalul dintre Ramona de la Clejani, fiica sa nelegitimă, și Fulgy. Tânăra a decis, alături de nașul ei, să nu mai prelungească ordinul de restricție împotriva fiului Clejanilor, în ciuda situației în care tânărul se află.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ioniță de la Clejani a avut prima reacție în scandalul dintre fiica lui nelegitimă, Ramona, și Fulgy. Solistul a fost extrem de scurt și le-a transmis jurnaliștilor care l-au contactat că are lucruri mai importante de făcut. Practic, solistul nu și-a dorit nici măcar să îi transmită un mesaj Ramonei. Reconstituind șirul evenimentelor. Ramona de la Clejani și nașul său, Ion Enache, au fost prezenți în emisiunea Acces Direct, acolo unde au dezvăluit că tânăra a decis să nu prelungească ordinul de restricție și, la o dată ulterioară, să își retragă plângerea împotriva lui Fulgy.

Citește și: Ioniță de la Clejani, cercetat de poliție. Artistul ar fi amenințat jurnalistul jefuit de Fulgy

Citește și: Replici scandaloase între Viorica și Ramona de la Clejani, din cauza lui Fulgy: „Să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare'

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Ioniță de la Clejani, primele declarații despre presupusul divorț de Viorica: „Nu ne este ușor'

Potrivit spuselor lui Ion Enache, care a și reprezentat-o pe Ramona în sala de judecată, lui Ioniță de la Clejani i s-ar fi cerut o primă reacție, care însă nu a întârziat să apară și să îi dezamăgească și pe el, și pe Ramona. După ce i-a solicitat lui Ioniță de la Clejani să intre în direct, pentru a purta o discuție pe baza celui mai recent scandal în care este implicat Fulgy, jurnaliștii emisiunii l-au contactat pe interpret. Iată care a fost reacția sa.

Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy: „Sunt prea supărat'Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy: „Sunt prea supărat'

Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani în scandalul dintre Fulgy și Ramona. Tânăra e dezamăgită

„Am reprezentat-o ca și jurist pe Ramona în instanță în care am solicitat ridicarea acelei restricții, urmând ca retragerea plângerii penale să se facă ulterior. După o discuție… Era normal să vedem și poziția dânsului. (…) Am spus: o să aveți surpriză, pentru că iată încă o dată dă dovadă de omenie această femeie, de bândețe față de tatăl ei. I-am solicitat domnului tată biologic să avem o discuție, l-am invitat chiar aici, în direct să împace ambele tabere', a precizat nașul Ramonei de la Clejani.

În urma acestei declarații, prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a dezvăluit că Ioniță de la Clejani a fost contactat de echipa emisiunii. Prima sa reacție a fost una scurtă. Ioniță a mărturisit că nu are nimic să îi transmită Ramonei de la Clejani, adăugând inclusiv că are lucruri mai importante de făcut.

„A spus colegilor noștri că nu are niciun mesaj să-i transmită, pentru că are lucruri mult mai importante acum decât să-i transmită ceva. A spus că fiul lui se află într-o situație foarte dificilă și delicată din cauza presei', a relatat Mirela Vaida, dezvăluind astfel prima și singura reacție a lui Ioniță de la Clejani.

Nașul Ramonei, ignorat de Ioniță de la Clejani: „Nu am timp de așa ceva'

Mai mult, Ion Enache a explicat că a luat legătura cu Ioniță de la Clejani în urmă cu puțin timp. Se pare că solistul i-ar fi spus că este supărat și că nu are timp. Totuși, interpretul i-a mulțumit nașului Ramonei, care a precizat că fiica sa nelegitimă nu are resentimente.

„Am dat telefon și mi-a răspuns și am zis: „de ce nu dați curs invitației? Unei discuții care e constructivă și în binele și al dumneavoastră, al familiei dumneavoastră și al fetiței dumnevoastră? Nimeni nu v-a cerut nimic, nimeni nu vă trage la răspundere'. Mi-a spus: „sunt prea supărat și nu am timp de așa ceva'. Tatăl biologic mi-a mulțumit. Ramona a făcut un acatist în care s-a rugat pentru ei. A spus că a făcut am făcut așa spre fală', a conchis nașul Ramonei de la Clejani.

Ioniță de la Clejani, declarații dureroase despre copilul său, Ramona: „A zis că sunt făcută din greșeală'

De altfel, Ramona de la Clejani a decis să își dea frâu liber sentimentelor și să pună punctul pe „i', în ceea ce privește relația pe care o are cu tatăl ei. Se pare că Ioniță i-ar fi spus fetei verde în față că este făcută din greșeală, așa că Ramona a scos la iveală un detaliu neștiut despre faimosul cântăreț: ar mai fi avut încă un copil, în aceeași situație cu ea. Potrivit spuselor Ramonei, băiețelul a murit în jurul vârstei de 8 ani, iar faptul că Ioniță de la Clejani nu a discutat niciodată despre existența micuțului nu o miră.

Lumea nu știe, dar mai aveam un frate care a murit înecat. A fost făcut de Ioniță cu altă doamnă, nu cu mama mea. Nu am apucat să îl cunosc, am înțeles că a murit la vârsta de șapte-opt ani. Tot din Clejani era. În sărăcie a trăit și el, a fost sărac lipit-pământului. De fapt, în Clejani, foarte puțini au posibilități materiale .

Nu vorbește Ioniță de mine, care sunt în viață, nu a vorbit niciodată. A zis că sunt făcută din greșeală, ce să zică de copilul ăla? Tata ar vorbi cu mine, că nu are suflet rău, dar nu îl lasă mahalagioaica de Viorica. Zici că l-a luat pe Ioniță flăcău.

Viorica l-a luat de la mătușa ei. După ce s-a despărțit de mama, Ioniță trăia cu mătușa Vioricăi. Apoi Viorica a pus mâna pe el, a văzut că tata e solicitat ca muzicant. Mare iubitoare e Viorica asta, mare geloasă, își bate joc de toți!', a declarat tânăra, pentru Playtech.ro.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter