A murit milionarul Fathi Taher. De ce boală suferea fostul patron al echipei Rapid

Publicat pe

A murit Fathi Taher, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România. Fostul patron al echipei Rapid București avea 73 de ani și s-a stins din viață pe patul de spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fathi Taher, fostul patron al Rapidului, se afla în topul celor mai bogate persoane din România. Avea o avere estimată la peste 300 de milioane de euro.

A murit milionarul Fathi Taher. De ce boală suferea fostul patron al echipei RapidA murit milionarul Fathi Taher. De ce boală suferea fostul patron al echipei Rapid

Fathi Taher a murit pe patul de spital

Fathi Taher a murit la 73 de ani. Conform spuselor apropiaților, fostul patron al Rapidului se afla internat într-un spital din Istanbul, Turcia. El fusese diagnosticat în urmă cu ceva vreme cu cancer la colon și și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Omul de afaceri urmează să fie înmormântat în Iordania, într-un cimitir din orașul Amman.

Citește și: Drama care a marcat-o pe „Gianina' din Las Fierbinți:„L-au nenorocit, după două luni de comă a murit'

Citește și: Jurnalistul Mihai Dolinschi a murit la 29 de ani.A fost găsit fără suflare în casă

Citește și: Roxana Ionescu, totul despre nunta cu Tinu Vidaicu:„Momentul în care tatăl meu mă conducea spre altar…'/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce a spus un invitat despre el și Lidia Buble:„De ce plângi? Ți-e dor de ea?'

Cine a fost Fathi Taher, care a murit la 73 de ani

Fathi Taher a venit în România în anul 1970 pentru a face afaceri, care de altfel s-au bucurat de un real succes, ajungând ulterior în topul celor mai influenți oameni de la noi din țară.

Taher a bifat mai multe performanțe, printre care și cea că a reușit în 1976 să deschidă pentru prima oară un stand al Kuweitului la Romexpo. Două episoade remarcabile au avut legătură cu Nicolae Ceaușescu. Taher a dat mâna cu fostul dictator atât la inaugurarea expoziției, cât și mai târziu în timpul unei vizite a lui Ceaușescu în Kuweit. La acel moment, familia lui Taher a făcut parte din oficialitățile gazdelor, potrivit prosport.ro.

A avut afaceri de succes în industria turismului și a imobiliarelor. De asemenea, Fathi Taher a pus bazele unor companii importante din România. Dintre acestea s-au remarcat Hotelul Marriott din Capitală, Școala Româno-Americană din Pipera, clubul Rapid București, fabrica GRIRO și fabrica de ciocolată Kandia.

Sursa foto: Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter