Brigitte Pastramă, primele declarații în dosarul măștilor contrafăcute: "Au crezut că noi avem atelier, că le fabricăm"

Publicat pe

Brigitte Pastramă a oferit primele declarații în dosarul măștilor contrafăcute, după ce ea și Florin Pastramă au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Fosta soție a lui Ilie Năstase a ținut să clarifice faptul că măștile au fost vândute legal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă nu a vrut să ofere prea multe detalii pe marginea subiectului, ci doar să lămurească faptul că nu ei au fabricat măștile. Potrivit spuselor sale, anchetatorii ar fi crezut că ei le fabricau, când, de fapt, le cumpărau după ce au stabilit o colaborare.

Brigitte Pastramă, primele declarații în dosarul măștilor contrafăcute: "Au crezut că noi avem atelier, că le fabricăm"Brigitte Pastramă, primele declarații în dosarul măștilor contrafăcute: "Au crezut că noi avem atelier, că le fabricăm"

Brigitte Pastramă, despre dosarul măștilor contrafăcute: „Noi le-am vândut legal. '

De asemenea, Brigitte a dezmințit că prețul unei măști ar fi fost de 70 de lei, menționând că era mult mai ieftină și că nici nu s-au vândut foarte multe până la acest moment.

Nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Credeau că noi fabricăm măști. Noi le-am vândut legal. Prețul unei măști nu este de 70 de lei cum se zice, ci de 9,9 lei. Măștile au fost scoase la vânzare pe unul dintre cele mai mari magazine online din România. Nu știam că nu se vând cu semnele noastre.

Brigitte Pastramă: „Nu am știut că nu se vând cu însemne'

S-au vândut foarte puține până acum, nu vreau să spun un număr sau măcar un procent. Ei (n.r. Poliția) au crezut că noi avem atelier, le fabricăm, dar nu este așa. Noi am cumpărat acele măști după care cineva ne-a propus o colaborare pentru a le vinde.

Nu am știut că nu se vând cu însemne. Sunt foarte mulți în situatia aceasta. Noi le-am vandut legal, am plătit și TVA-ul. Este o lege care am înteles că nu ne dă voie, o lege pe care lumea nu o știe. Repet, noi nu avem atelier, nu fabricăm acele măști. Pur și simplu le-am cumpărat și revândut', a declarat Brigitte Pastramă pentru playtech.ro.

Citește și: Cu câți bani vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute.Ce au declarat cei doi la audieri

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele.Noi detalii din anchetă

Citește și: Dovada că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, care a decedat.Ramona, fiica lui nelegitimă, a arătat certificatul de naștere

Citește și: A murit milionarul Fathi Taher.De ce boală suferea fostul patron al echipei Rapid

Descinderi acasă la Brigitte și Florin Pastramă

În comunicatul Poliției s-a arătat că se fac cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Pe numele celor doi au fost puse în executare mandate de aducere și au fost conduși la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, se arată în comunicatul Poliției.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter