Cu câți bani vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute. Ce au declarat cei doi la audieri

Publicat pe . Actualizat Vineri, 23 iulie 2021, 14:12

Dorința de a face un ban în plus în vreme de pandemie i-ar putea trimite la închisoare pe Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au ajuns să vândă măști de protecție inscripționate cu logo-urile marilor branduri, lucru care este interzis de lege. Brigitte și soțul ei se apără, motivând că nu știau că acest lucru este o infracțiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La finalul anului 2020, Brigitte și Florin Pastramă au văzut o oportunitate de a face bani în plus, după ce restul afacerilor le-au mers prost și foarte prost din cauza pandemiei. Astfel, cei doi au decis să producă măști de protecție inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton, lucru interzis de lege.

birgitte-si-florin-pastrama-tarif-pentru-emisiunea-lor-de-pe-antena-stars-2-840×500-1birgitte-si-florin-pastrama-tarif-pentru-emisiunea-lor-de-pe-antena-stars-2-840×500-1

Potrivit reclamei pe care aceștia o făceau pe rețelele de socializare, prețurile variau între 21 și 70 de lei.

Pe site-ul mastidefirma.ro, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă,  fac reclamă la propriile măști, dar nu orice fel de măști, ci inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton, fără a lua în calcul că acest lucru reprezintă o încălcare a legii și care se pedepsește chiar și cu închisoare.

Mai mult, Florin Pastramă a fost întrebat chiar într-o emisiune dacă măștile sunt originale, răspunsul său venind prompt și clar: „Da, sunt originale’.

Acum, Brigitte și Florin Pastramă sunt acuzați de contrafacerea unei mărci, dar și vinderea produselor contrafăcute.

Citește și: Imaginile care îi incriminează pe Brigitte și Florin Pastramă.Ce probe au găsit polițiștii

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă.Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor:„Acum și-ar fi dorit să…’

Oana Roman a promovat măștile fake vândute de Brigitte

Aflate într-o relație de prietenie, Oana Roman a promovat măștile fake vândute de Brigitte, iar la un moment dat s-a fotografiat purtând una dintre ele, după cum puteți vedea fotografia în galeria foto. De altfel, Oana Roman i-a și dat tag lui Brigitte, dar și contului de Instagram de unde puteau fi achiziționate măștile.

Interesant este faptul că site-ul și contul de Instagram unde Brigitte și Florin pastramă vindeau aceste măști purtau denumirea Măști de Firmă, deși produsele nu erau altceva decât fake-uri grosolane.

Brigitte și Florin Pastramă, plasați sub control judiciar

La audieri, Florin Pastramă și Brigitte și-au recunoscut faptele și au declarat că nu au știu că vânzarea măștilor false constituie o infracțiune.

Anchetatorii au stabilit că aceste măști vor fi trimise în Franța, la Paris, la celebra casă de modă, iar experții, dacă vor constata că acestea sunt niște copii, vor putea deveni parte civilă în eventualitatea unui proces, potrivit cancan.ro.

Soții Pastramă trebuie să se prezinte la fiecare termen la poliție, să spună dacă-și schimbă domiciliul și să spună din ce își câștigă existența.

Comunicatul Poliției Române după percheziția la domiciliul familiei Pastramă

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2', se arată în comunicatul Poliției.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton