Victoria Răileanu a suferit de depresie, după divorț: „A fost foarte greu ”

Publicat pe

Victoria Răileanu a fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer. După 7 ani de căsnicie, cei doi au divorțat în anul 2019. Recent, Victoria Răileanu a povestit cât de greu i-a fost după divorț și cum, din cauza suferinței, a ajuns să se confrunte cu depresia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Victoria Răileanu și actorul Conrad Mericoffer au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar din dragostea lor a venit pe lume un băiețel, Carol. Ei bine, legătura care-i unea cândva s-a destrămat, iar în anul 2019, cei doi au decis să divorțeze după 7 ani de căsnicie. Inițial, și-au dorit să fie discreți și n-au vrut să dezvăluie că s-au despărțit pentru ca băiatul lor să nu fie afectat.

Victoria Răileanu a suferit de depresie, după divorț: „A fost foarte greu 'Victoria Răileanu a suferit de depresie, după divorț: „A fost foarte greu '

După ce au decis să divorțeze, Victoria Răileanu a trecut prin momente dificile, afectând-o decizia despărțirii. Aceasta a fost invitată în cadrul unui podcast de pe canalul de Youtube „Happyfish”, găzduit de Silviu Petcu și Alexandru Zob și a vorbit despre despărțire și cum a reușit să treacă peste divorțul de Conrad.

Citește și: Tatăl Simonei Halep, despre logodna fiicei lui cu Toni Iuruc:„Nunta va fi o surpriză și pentru noi'

Citește și: Alex Oianu de la Puterea Dragostei se însoară!Și-a cerut iubita în căsătorie

Citește și: Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina:„Ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani'

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor.„Nici pentru 100.000 euro pe zi'

Victoria Răileanu: „Am divorțat și a fost foarte greu'

Victoria Răileanu a mărturisit că i-a fost foarte greu după divorțul de fostul soț. Cunoscuta actriță s-a decis să vorbească despre acest subiect după ce a realizat că oamenii și-ar putea crea o percepție greșită asupra lucrurilor crezând că viața ei este roz și că îi este mai bine după divorț.

Am vrut să sparg ideea asta de tipul <>, pentru că-mi dau seama că sunt mulți copii și adolescenți care se uită la mine pe Instagram și zic vai, ce mișto, vai, a divorțat și uite ce bine îi e, pot și eu. Nu, eu am divorțat și a fost foarte greu, la fel ca oricine care trece prin situația asta.

Oamenii o să înceapă să-și dorească imaginea asta foarte roz și dacă o să intervină ceva și o să li se pară greu, o să zică vai, dar nu e ca la Victoria Răileanu. Și vreau să zic că Victoria Răileanu a trecut prin rahat și a ieșit din asta și o să mai treacă prin asta. Trecem cu toții prin perioade foarte, foarte nașpa pentru noi, pe care trebuie să știm cum să le luăm„, a povestit Victoria Răileanu, în podcastul găzdouit de Silviu Petcu și Alexandru Zob.

Victoria Răileanu a suferit de depresie după divorț

Victoria Răileanu a suferit și de depresie după divorțul de Conrad Mericoffer. Actrița s-a decis să vorbească despre acest subiect, gândindu-se că și alte persoane trec prin aceeși situație și că astfel ar putea simți că nu sunt singuri.

Ideea este să vorbim despre asta, să normalizăm chestia asta, pentru că sunt atât de mulți oameni care trec prin depresie și știu, că am fost acolo. Am fost în punctul de maxim down, de cădere îngrozitor de mare în care te închizi, pentru că nu e frumos, pentru că oamenilor nu le place să te arăți așa, pentru că te gândești că nu o să fii acceptată așa.

Majoritatea oamenilor fac asta și nu e ok (…) Am crezut că sunt doar eu așa, că e vorba doar despre mine, până când am ieșit de acolo și am văzut în jurul meu mai mult de 70% care se confruntă cu depresia. Mi se pare că oamenii au fost cumva uimiți și s-au așteptat să trec ușor peste toată perioada aia și pentru că am fost mereu o persoană vitală, bucuroasă tot timpul etc., pentru că așa am fost crescută', a mai declarat Victoria Răileanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter