Oana Mizil și Marian Vanghelie, după scandalul în care ea l-a reclamat că a bătut-o: "Mă gândesc la căsătorie"

Publicat pe

După ce săptămâna trecută Oana Mizil a ajuns la spital, după ce s-a certat cu Marian Vanghelie, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Cei doi s-au împăcat și au plecat împreună la mare. Fostul edil a ținut să sublinieze cât de importantă este familia pentru el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au certat săptămâna trecută, iar partenera politicianului a ajuns la spital. Fostul primar al sectorului 5 a precizat că problema ar fi fost că i-a scăzut tensiunea Oanei Mizil.

În schimb, autoritățile ar fi fost sesizate prin intermediul unui apel la 112 de către unitatea spitalicească în care a fost internată cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 45 de ani ar fi fost agresată. A fost emis un ordin de protecție pe numele politicianului, însă acesta a fost retras de către partenera lui Marian Vanghelie.

Oana Mizil și Marian Vanghelie, după scandalul în care ea l-a reclamat că a bătut-o: "Mă gândesc la căsătorie"Oana Mizil și Marian Vanghelie, după scandalul în care ea l-a reclamat că a bătut-o: "Mă gândesc la căsătorie"

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au împăcat și sunt în vacanță la mare

Săptămâna aceasta lucrurile stau cu totul altfel! Pare că s-a risipit orice urmă de tensiune în relația lor și au plecat împreună cu fiica lor, la mare. Cei doi nu au mai optat pentru o vacanță în străinătate, cu au plecat pe litoralul românesc. Au închiriat un apartament în Mamaia Nord.

Fotoreporterii Click! au surprins familia în vacanță și pe Oana Mizil la plajă în timp ce savura o limonadă. Marian Vanghelie a preferat să stea la umbră cu micuța, având în vedere temperaturile ridicate, deloc indicate nici pentru fetiță, nici pentru el.

Citește și: Oana Mizil, în plin scandal de violență conjugală cu Marian Vanghelie:”Mă chinui să mai fac un copil”

Citește și: Marian Vanghelie, declarații în premieră despre motivul pentru care s-a certat cu Oana Mizil:„A vrut să plece…'/ EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital! Cum se simte Ema:„E pe drumul cel bun'

Marian Vanghelie: „Vom sta la mare o lună'

Marian Vanghelie a profitat de ocazie pentru a vorbi despre împăcarea cu Oana Mizil, precizând că cei doi urmează să petreacă aproximativ o lună la mare.

„Ne aflăm la mare. Ne place Mamaia. Am închiriat ceva şi vom sta pe aici o lună de zile. Sunt cu Oana, cu fiica noastră, cu şoferul. Vă rog să nu spuneţi că este paznic, bodyguard. Este şoferul nostru,  pentru că din păcate eu nu am permis de conducere. Nu am avut timp să învăţ. Referitor la ce s-a scris, da a avut loc un episod tensionant între noi, pe seama plecării la mare. Dacă nu am avea probleme, asta chiar ar fi o problemă!', a mărturisit Marian Vanghelie pentru sursa citată.

Marian Vanghelie: „Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”

Marian Vanghelie a ținut să sublinieze cât de mult o iubește pe soția lui, Oana Mizil, vorbind chiar despre căsătorie, dat fiind că nu sunt cununați la acest moment.

M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a mărturisit Marian Vanghelie pentru sursa citată.

Sursa foto: Click, Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter