Oana Mizil, în plin scandal de violență conjugală cu Marian Vanghelie: "Mă chinui să mai fac un copil"

Publicat pe

În plin scandal de violență conjugală cu Marian Vanghelie, Oana Mizil surprinde cu o declarație legată de mărirea familiei cu fix același om împotriva căruia a cerut ordin de protecție. Mai exact, a declarat c[ se chinuie să mai facă un copil. Totodată, aceasta și-a retras acuzațiile și spune că a încercat doar să-și sperie soțul anunțând Poliția și este adevărat că acesta nu a bătut-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Încurcate sunt căile dragostei în familia Mizil-Vanghelie. După ce a fost alertată toată populația cu privire la latura violentă a fostului primar de la 5 și unii au titrat, pe surse, că și-a snopit soția în picioare, trei zile mai târziu realitatea stă cu totul altfel. El nu a bătut-o, iar ea vrea un al doilea copil.

Oana Mizil, în plin scandal de violență conjugală cu Marian Vanghelie: "Mă chinui să mai fac un copil"Oana Mizil, în plin scandal de violență conjugală cu Marian Vanghelie: "Mă chinui să mai fac un copil"

'Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem', a declarat Oana Mizil pentru România TV.

Oana Mizil și Marian Vanghelie își mai doresc un copil

Pe numele lui Marian Vanghelie a fost emis la scurt timp după scandal un ordin de restricție de 5 zile pe care Oana Mizil ar fi vrut inițial să-l prelungească cu până la 30 zile, însă ieri a avut loc răsturnarea de situația.

Ea a decis să renunțe și la ordinul de protecție provizoriu, iar acum cei doi s-au împăcat și pleacă la mare.

„Am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece, tot din cauza proceselor, la mare, și pur și simplu ne-am certat. Situația a fost tensionată și s-a ajuns, vineri seară, dintr-o mică prostie, să ne certăm un pic mai aprig.

Nu am nimic, nicio vânătaie, nimic. Va spun sincer că, prin acest ordin de restricție, pe care l-am solicitat, am vrut să-l sperii un pic pe soțul meu.”, a declarat Oana Mizil la Antena 3.

Citește și: Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc:„Fizic m-a atras, dar…’

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:„A fost o discuție…’/ EXCLUSIV

Citește și: Valeria Lungu s-a despărțit cu scandal de iubit. A apelat la avocați:’Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic’

Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate.

În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat.

De ce a ajuns la spital Oana Mizil după cearta cu Marian Vanghelie

În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă.

Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…', a declarat Oana Mizil la 'News Hour with CNN' de la Antena 3.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter