Mihaela Rădulescu, despre iubitele lui Ayan, fiul ei: "E la vârsta la care partenerele se schimbă mai des"

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este o mamă tânără și mândră de fiul ei, Ayan. Ajuns la 17 ani, este un adolescent superb, care face deja furori pe conturile de socializare cu fizicul său. Nici nu e de mirare, așadar, că e un adolescent extrem de curtat. Iată însă ce povestește mama lui despre relațiile amoroase ale fiului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu este o mamă mândră de Ayan, și are toate motivele din lume. Fiul ei a moștenit nu doar inteligența părinților săi, ci și pasiunea pentru sport a mamei sale și face furori pe internet când postează fotografii la bustul gol. Deși a împlinit recent 17 ani, Ayan are deja mare succes la domnișoare. Și cum recent, fiul Mihaelei a fost admis chiar la două universități din Statele Unite – una dintre ele fiind Princeton -, viața de student se anunță una spectaculoasă.

Mihaela Rădulescu, despre iubitele lui Ayan, fiul ei: "E la vârsta la care partenerele se schimbă mai des"Mihaela Rădulescu, despre iubitele lui Ayan, fiul ei: "E la vârsta la care partenerele se schimbă mai des"

Mihaela Rădulescu, despre viața sentimentală a lui Ayan

Dacă la 15 ani Ayan avea deja o iubită, pe care i-o prezentase mamei sale, la 17 ani, când se pregătește să devină student în America, lucrurile se vor schimba, cu siguranță. Iar asta deoarece, chiar dacă încă este doar un adolescent, fiul vedetei arată ca un actor de la Hollywood și este foarte curtat de pe acum.

De altfel, Mihaela Rădulescu a fost cea care a semnalat schimbările din viața fiului ei. Dacă în urmă cu doi ani Ayan avea o iubită mai mare ca el, plecarea la facultate va fi o provocare pentru el din toate punctele de vedere, iar mama lui e fericită că fiul ei va avea posibilitatea să experimenteze.

„Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui', a declarat Mihaela pentru protv.ro.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan: „Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare: „Reacția lui…”

Citește și: Carmen Grebenișan s-a măritat! A îmbrăcat două rochii de mireasă atipice

Citește și: De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la TV:„Cineva a dorit o schimbare’

Citește și: Irina Deleanu, adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac:„Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?’

Întrebată, cu ceva timp în urmă, cum ar dori să fie iubita fiului ei, Mihaela nu a ezitat să răspundă.

„Nu-mi doresc decât să-i fie lui bine. În rest, mă abțin. (zâmbește) Ca orice mamă de băiat… și Leoaică, nu-i vreau decât binele puiului meu. Și dacă „binele ăsta e și bine educat, și corect ambalat, cu atât mai… liniștită voi fi”, mărturisea ea pentru VIVA!

Ce relație are Ayan cu părinții lui

Ayan este foarte deschis în toate privințele atât cu mama, cât și cu tatăl lui, dezvăluie Mihaela, cu care poartă discuții pe orice fel de temă.

'Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta. Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta', a mai spus Mihaela, pentru sursa citată.

De altfel, Mihaela Rădulescu, care și-a ținut mereu departe fiul de viața agitată a showbizului, a încercat să-i dea lui Ayan o educație cât mai sănătoasă. Astfel, pe când avea doar 14 ani, dorind să-i prezinte lumea reală și pericolele ei, a luat decizia de a-l duce în vizită într-un centru de dezintoxicare.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj.

Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul’, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pe Youtube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter