Carmen Grebenișan s-a măritat! A îmbrăcat două rochii de mireasă atipice

Publicat pe

Carmen Grebenișan s-a măritat! Nunta dintre aceasta și Alex Militaru a avut loc sâmbătă, la Primăria Sectorului 2 din Capitală. Carmen Grebenișan a publicat o serie de fotografii pe Instagram din ziua în care a devenit oficial doamna Militaru. În plus, aceasta a publicat imagini și de la petrecerea de nuntă, unde invitații s-au distrat pe cinste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din mediul online, s-a căsătorit. Sâmbătă, 28 august, vedeta a devenit oficial doamna Militaru. Nunta a avut loc la Primăria Sectorului 2 din București, iar fosta concurentă de la Asia Express a publicat și primele fotografii pe rețelele sociale.

Carmen Grebenișan s-a măritat! A îmbrăcat două rochii de mireasă atipiceCarmen Grebenișan s-a măritat! A îmbrăcat două rochii de mireasă atipice

Prin prisma fotografiilor publicate în mediul online, s-a aflat și cine au fost nașii lui Carmen Grebenișan și ai lui Alex Militaru. Ei bine, este vorba despre buna prietenă a acesteia, Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa. În plus, Carmen Grebenișan a ales să poarte două, amândouă superbe și extravagante.

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței:„Mi-a apărut într-un vis'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă, detalii de culise de la „Bravo, ai stil!':„Problemele de sănătate mă deconcentrează'

Citește și: De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la TV:„Cineva a dorit o schimbare'

Citește și: Irina Deleanu, adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac:„Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?'

Carmen Grebenișan s-a măritat

Carmen Grebenișan s-a măritat cu alesul inimii ei, Alex Militaru. Cererea în căsătorie a avut loc acum un an, iar sâmbătă cei doi și-au unit destinele în fața ofițetului de Stare Civilă. Rochia de mireasă pe care Carmen Grebenișan a ales s-o poarte la primărie a fost una inedită, de culoare bej, decorată cu pene de sus până jos.

Aina Ceușan, care a fost nașa cuplului, a ales să se asorteze cu Carmen Grebenișan, așa că a îmbrăcat o ținută decorată tot cu bene. Este vorba despre un top negru și pantaloni evazați tot negri.

La petrecerea de după cununia civilă, Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au optat pentru alte ținute. Ea a îmbrăcat o rochie scurtă, strălucitoare, de culoare gri petrol, cu un voal kaki, iar el a purtat și un sacou cu epoleți lungi, strălucitori.

Din imaginile publicate de Carmen Grebenișan pe Instagram se poate observa că invitații s-au distrat pe cinste.

Cum a început relația dintre Carmen Grebenișan și Alex Militaru

Carmen Grebenișan și Alex Militaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate acestea, la început cei doi au fost doar prieteni. Ei s-au apropiat mai mult unul de celălalt după ce vloggerița s-a despărțit de fostul iubit.

„De fapt, îmi era prieten bun, doar atât. M-am despărțit de iubit, iar el, nu știu, a venit la momentul potrivit, a umplut un gol… am devenit iubiți. Totul s-a întâmplat repede, părinții lui mă consideră ca fiica lor', a povestit Carmen Grebenișan.

Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri', spunea aceasta, potrivit Libertatea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter