Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței: "Mi-a apărut într-un vis"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței sale! This is me, Nicole Cherry!. Niciodată acest vers, din hitul „Memories, nu a avut o semnificație mai frumoasă decât acum. Da, aceasta este Nicole… o superbă tânără însărcinată, care radiază de fericire în brațele iubitului ei și care așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița în brațe, la doar 22 de ani. Privind-o și ascultând-o pe Nicole, cu sclipirea-i din priviri și cu fericirea din glas, parcă totul pare mai frumos și mai ușor! Vă invit să-i savurați povestea… și vă spun cu sinceritate că nu am folosit întâmplător cuvântul poveste, pentru că viața artistei noastre chiar pare a fi una desprinsă din basme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicole, mă uit la tine și nu-mi vine să cred că, peste aproximativ trei luni, vei deveni mamă… Cum te simți, cum au trecut cele două trimestre de sarcină?

Bunăăăăă! Haha! Nici mie nu mi-a venit să cred la început, dar suntem foarte aproape de momentul în care ne vom întâlni cu micuța noastră cireșică. Și pot să vă spun că abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună, să ieșim la plimbare… Mă simt foarte bine, mă ocup de muzică, înregistrez melodii în limba spaniolă, urmează să filmez câteva clipuri, iar în iunie am lansat o melodie în limba română – „Scrie-mi pe suflet – care a ajuns în Top 10.

Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței: "Mi-a apărut într-un vis"/ EXCLUSIVNicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței: "Mi-a apărut într-un vis"/ EXCLUSIV

În videoclipul piesei, am dezvăluit că sunt însărcinată și am avut emoții foarte mari, pentru că am păstrat secretă trei luni această veste; purtam mereu haine largi și nu ieșeam foarte mult. Dar totuși nu pot să zic că mă ascundeam sau că fugeam de lume. (râde) Deci pot să spun că cele două trimestre au trecut foarte ușor. Am făcut multe lucruri: mi-am continuat programul de dinainte de sarcină, am lucrat la colecțiile Ylla, brandul meu de haine, am fost la sesiuni de înregistrări, am făcut ședințe foto, am filmat clipuri, am mers în vacanță, am ieșit la restaurant. Totul s-a desfășurat în parametri normali, cum e și firesc. Mă simt excelent și mă bucur de toate lucrurile care mi se întâmplă.

Cum se simte Nicole Cherry în al treilea trimestru de sarcină

Cred că te-ai bucurat din plin de avantajul că ești foarte tânără și că nu ai avut mari probleme cu sarcina. Dar mai bine spune-ne tu, te-au chinuit totuși grețurile sau poate oboseala, durerile de spate?

Să știi că toată lumea consideră că, dacă rămâi însărcinată când ești foarte tânără, nu ai probleme cu sarcina. Până acum, chiar așa a fost în mare, nu au fost situații dificile și nici nu am întâmpinat probleme mari. La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu. Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet. Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat. La un moment dat, mi-a fost
foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc
dulce în perioada aceasta.

Citește și: Bat clopote de nuntă!Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că e însărcinată:”Am încercat să filmez, dar…”

Citește și: S-a însurat Lucian Becali! Gigi Becali a grăbit nunta nepotului său:„Eu voi plăti tot!'

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine:„De fiecare dată îmi amintește…'/ EXCLUSIV

Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței

Și acum… Întrebarea și răspunsul pe care le așteaptă toată lumea: ce nume ați ales pentru fetița voastră? Aveți două nume?

Daaaaa! Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele.
(râde) Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa
mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis.

Nicole Cherry: „Ce cadou mai frumos puteam să primesc?!'

Dacă nu mă înșel, fetița ar trebui să vină pe lume la început de decembrie, când este și ziua ta. Și a mea, hahaha! Eu sunt pe 8. Exact. Ziua mea este pe 5 decembrie.

Haha! Ce tare! Forța Săgetătorilor. Și da, la începutul lunii decembrie ar
trebui să nasc. Ce cadou mai frumos puteam să primesc?!

În ce măsură crezi în astre, în zodii, în previziuni?

Cumva, pentru unele aspecte, cred în zodii și în previziuni. Și mai am câte un moment când lucrurile se întâmplă exact ca în previziuni. De exemplu, asta cu numele fetiței noastre, dar și luna în care voiam să nasc. M-am gândit mereu că vreau să nasc în luna decembrie și iată că dorința mi s-a îndeplinit.

Sursa foto: Stefan Dani, Facebook, Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter