S-a însurat Lucian Becali! Gigi Becali a grăbit nunta nepotului său: "Eu voi plăti tot!"

Publicat pe

Lucian Becali, nepotul preferat al lui Gigi Becali, s-a însurat astăzi! Patronul FCSB a grăbit nunta lui Lucian acum doi ani, când l-a forțat pe nepotul său să-și ceară iubita de nevastă, în timpul nunții fiicei sale, Theodora. Atunci, Gigi l-a asigurat pe nepotul său că el va plăti toată nunta, când se decide să facă marele pas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lucian Becali a renunțat astăzi la burlăcie și i-a zis „Da” iubitei sale, Iulia, în fața primarului Florentin Pandele, având în vedere că a avut loc la Voluntari cununia lor civilă. Lucian Becali și Iulia sunt împreună de mai bine de patru ani, iar cererea în căsătorie a avut loc la începutul anului, în timpul unei vacanțe exotice. Ulterior, la finalul lui ianuarie 2021 a avut loc petrecerea de logodnă, sub forma unei mese mari în familie.

S-a însurat Lucian Becali! Gigi Becali a grăbit nunta nepotului său: "Eu voi plăti tot!"S-a însurat Lucian Becali! Gigi Becali a grăbit nunta nepotului său: "Eu voi plăti tot!"

Pentru ziua cea mare, Lucian Becali a optat pentru un costum simplu, albastru, cu o cămașă albă. Tot în aceeași notă a fost aleasă și rochia de mireasă. Albă, simplă și prea puțin decoltată, scrie cancan.ro.

Așa cum era de așteptat, astăzi, alături de miri au fost cele mai importante nume din familie. Vorbim despre Gigi Becali, fetele acestuia, Theodora și Alexandra, ginerele lui Becali, Mihai Mincu, verii Lucian Tache și Cepi, Bogdan Ivanov, un cunoscut băiat de oraș, dar și Vasile Geambazi.

Citește și: Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat:’Am atâta dragoste de dăruit’/ EXCLUSIV

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei:

Citește și: Cântăreața Nicoleta Voicu, hărțuită și amenințată!

Gigi Becali, cel mai fericit pentru căsătoria nepotului său, Lucian

Fericit peste măsură și parcă venindu-i greu să creadă că Lucian și-a pus pirostriile, Gigi Becali a luat certificatul de căsătorie și l-a analizat puțin, spre amuzamentul celorlați.

Gigi Becali a prevestit nunta lui Lucian cu Iulia de când i-a văzut prima dată împreună la nunta fiicei sale, Theodora, în 2019. De fapt, mai în glumă, mai în serios, Gigi l-a obligat pe nepotul său să se grăbească și i-a spus de față cu toți cei 700 de invitați de la nuntă să se pună în genunchi și să-și ceară iubita de soție.

Astfel, în aplauzele nuntasilor, ușor stânjenit, Lucian Becali și-a călcat pe orgoliu și a executat ordinele unchiului său. Acesta s-a pus în genunchi și a cerut-o de soție pe Iulia.

Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!', a spus atunci Gigi Becali.

Imediat după ce au realizat ședința foto în calitate de soț și soție, Lucian și Iulia, alături de invitații lor, s-au îndreptat către un restaurant din Nordul Capitalei, unde are loc, în aceste momente, petrecerea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter