Magda Pălimariu de la Pro TV a plecat în luna de miere. Ce destinație a ales

Publicat pe

Magda Pălimariu de la Pro TV s-a căsătorit în mare secret în weekendul trecut. Prezentatoarea Meteo a ales să facă și cununia civilă și ceremonia religioasă în aceeași zi, într-un cadru restrâns. La cele două evenimente au participat numai apropiații vedetei. Iată unde a plecat în luna de miere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Potrivit imaginilor pe care Magda Pălimariu de la Pro TV le-a postat pe Instagram, vedeta și soțul ei nu au ales o destinație exotică pentru această ocazie specială, ci una din România. În prezent, prezentoarea de la meteo și partenerul ei de viața se află la Iași.

Magda Pălimariu de la Pro TV a plecat în luna de miere. Ce destinație a alesMagda Pălimariu de la Pro TV a plecat în luna de miere. Ce destinație a ales

„Am ajuns în capitala Moldovei ?',«Iașiul este mai mult decât o ilustră capitală a Moldovei. Printre zidurile sale sălăşluiesc comori de artă pe care nicio urbe a României de azi nu le posedă cu atâta îmbelşugare» – Nicolae Iorga', a notat ea pe Facebook.

Magda Pălimariu de la Pro TV s-a căsătorit în secret

Cununia civilă a Magdei Pălimariu de la ProTV a avut loc la Primăria Sectorului 1 și se pare că în aceeași zi vedeta a făcut și ceremonia religioasă. Slujba a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, din centrul Capitalei.

Vedeta a purtat o rochie albă, mulată, fiind în centrul atenției. Partenerul prezentatoarei a optat pentru un costum bleumarin. Momentan, nu se cunosc prea multe date despre bărbatul căruia i-a spus da.

Citește și: Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat:'Am atâta dragoste de dăruit'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Magda Pălimariu înainte de televiziune și de ce a renunțat la acea meserie.Cum a fost când a intrat prima oară în direct, la PRO TV

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei:

Citește și: Cântăreața Nicoleta Voicu, hărțuită și amenințată!

Ce spune vedeta de la ProTV despre prima ei căsnicie

Magda Pălimariu de la ProTV se află la a doua căsătorie. Ea a mai fost măritată cu Piticu, fost membru al trupei Simplu, timp de cinci ani.

„Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit.

În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea', ne-a povestit ea, întrebată în trecut dacă mai crede în dragoste după divorț.

Magda Pălimariu de la ProTV a fost fotomodel

Înainte de a lucra în televiziune, Magda a fost model. „A fost un job care s-a consumat atunci, în timpul facultății. Eu am studiat Litere, apoi Jurnalism, iar oportunitatea de a lucra în media a venit mănușă. Cred că, pur și simplu, așa a fost să fie, ăsta era drumul meu și mă bucur că a fost așa', mai spunea Magda, pentru revista Avantaje.

„Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire!

Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit. În același timp, îmi dau seama că există oameni care, în urma decepțiilor în dragoste, se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea', ne mai povestea Magda în 2020.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter