Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV, după șapte ani

Publicat pe

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine în grila de programe a postului Pro TV, după șapte ani de absență. Reality show-ul ar urma să se reia începând de anul viitor. Prima și ultima ediția a fost câștigată de fostul sportiv, Cătălin Moroșanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, revenirea, care ar urma să se întâmple în 2022, a fost anunţată de Pro TV la evenimentul de lansare a grilei de toamnă.

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV, după șapte aniEmisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV, după șapte ani

Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut un singur sezon pe Pro TV, în perioada februarie-martie 2015. În total s-au difuzat 21 de ediţii. Cea mai urmărită ediţie a fost finala, care a avut peste 2,7 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Prezentatorii emisiunii, care s-a filmat în Africa de Sud au fost Cabral şi Mihai Bobonete. Câştigătorul a fost Cătălin Moroşanu, în timp ce Dorian Popa a terminat pe doi, iar Ruby pe locul trei, mai scrie sursa citată.

Citește și: Cum câștigă Fulgy bani acum, după scandalurile cu droguri

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la nuntă!

Citește și: Alexia Eram, întâlnire cu mama lui Mario Fresh.

Citește și: Cine este mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express

Despre formatul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! este o emisiune care a avut loc pentru prima dată în Marea Britanie. Mai multe vedete trebuie să supraviețuiască în condiții ostile.

Emisiunea a fost produsă iniţial de ITV în 2002. Producţia a ajuns în Statele Unite în 2002, la postul ABC, care a avut un singur sezon. În 2009, emisiunea a fost reluată de NBC tot pentru un sezon.

Mai multe vedete lasă în urmă viaţa lor luxoasă, pentru câteva săptămâni în junglă. Ele trebuie să treacă printr-o serie de probe care, în formatul din Marea Britanie, implică, printre altele, şerpi şi păienjeni.

Concursul se face pe bază de eliminare, telespectatorii fiind cei care decid, prin intermediul sms-urilor, pe cine vor să vadă mai departe în concurs. Marele câştigător este proclamat Regele/Regina junglei, mai scrie sursa citată.

Ce emisiunii de la Pro TV mai revin în 2022

Tot în primăvara anului 2022 va reveni în grilă şi „MasterChef'. Show-ul culinar nu s-a mai difuzat din 2019. Din juriu au făcut parte Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco. De asemenea, în primăvara anului viitor, la PRO TV va reveni „Imperiul Leilor' și „Românii au talent'.

Ce a făcut Cătălin Moroșanu cu banii câștigați la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cătălin Moroșanu a încasat 40.000 de euro, dintre care suma de 30.000 de euro a reprezentat premiul concursului, iar 10.000 de euro au intrat în conturile sportivului că onorariu de participare.

„Fiecare vedetă care a mers în junglă și-a luat banii pe care i-a negociat la începutul concursului. Banii primiți i-am folosit pentru familia mea. Sunt câștigați de mine.

A fost o experiență interesantă, dar sunt niște chestii care nu au fost date la TV, cum ar fi faptul că nu ne ajungea mâncarea. Frate…muream de foame acolo! Din cauza asta apăreau divergente.

Mai aveam discuții că nu ne convine aia, ba aia. Primele zile credeam toți că ste o joacă, dar, la scurt timp, nu a mai fost așa. Chiar dacă sunt luptător mi-a fost mai greu pentru că eu am o alimentație specială', spunea atunci fostul sportiv.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter