În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu: "Dacă îl interesează..."

Publicat pe

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău se războiesc de mai bine doi ani pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, Gabriel și Nicholas. Cei doi s-au despărțit în 2019, iar de atunci se luptă în instanță și își aduc acuzații grave unul altuia. Dar care este, cu adevărat, relația dintre cei doi foști soți?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți timp de patru ani. După separare, ambii părinți au cerut în instanță custodia minorilor pe care îi au. Din nefericire, procesul este departe de a se fi încheiat, însă apele s-au mai liniștit între cei doi.

În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu: "Dacă îl interesează..."În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu: "Dacă îl interesează..."

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu se pune în discuție o împăcare între ea și Gabi Bădălău și a detaliat în ce stadiu este acum procesul de divorț.

În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

”În septembrie o să mai avem un termen și o să vedem ce o să se întâmple și atunci. O să se termine toate aceste lucruri într-o zi, însă iau lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu. Nu țin legătura cu Gabi. Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva.

Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultuoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor. Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți. Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere.', a Claudia Pătrășcanu, pentru Playtech.ro

Citește și: Gabi Bădălău, o nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu. I-a furat avocatul

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în război cu Gabi Bădălău din cauza Biancăi Drăgușanu: „Are nevoie de expertiză psihologică'

Citește și: Ce emisiune va prezenta Majda Aboulumosha la PRO TV. A plecat de la Kanal D, după nici două luni!

Citește și: Andreea Marin recunoaște că Ștefan Bănică a înșelat-o cu Lavinia Pârva: „Nu e comod să te simți înșelată”

Claudia Pătrășcanu, dată afară din casă de Bădălău

Claudia Pătrășcanu a spus că nu poate uita chinul prin care a trecut atunci când a fost dată afară din locuința în care stătea, cu tot cu micuții ei.

„Probabil copiii când vor crește sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămâne lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani. Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău, o nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Potrivit unor surse judiciare, Gabi Bădălău i-a furat avocatul Claudiei Pătrășcanu. Mai exact, cea care o apăra pe Claudia Pătrășcanu, până acum, îi va fi alături în instanță lui Gabi Bădălău. La noul termen, omul de afaceri va veni la tribunal însoțit de avocatul care a fost de partea Claudiei Pătrășcanu, potrivit spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter