Gabi Bădălău, o nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu. I-a furat avocatul

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț, iar de când au decis să meargă pe drumuri separate, au avut loc mai multe certuri și reproșuri între ei. Ei bine, cântăreața a primit o  nouă lovitură din partea tatălui copiilor ei. Gabi Bădălău „i-a furat' avocatul Claudiei Pătrășcanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț. Cei doi nu se pot înțelege în ceea ce privește custodia copiilor. Ei bine, de când au decis să meargă pe drumuri separate, aceștia se află într-un răzpoi continuu. În ultima vreme, cântăreața a spus că și-ar dori ca acest război dintre ea și tatăl copiilor ei să înceteze, însă fiul de milionar i-a dat o nouă lovitură.

Gabi Bădălău, o nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu. I-a furat avocatulGabi Bădălău, o nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu. I-a furat avocatul

Potrivit unor surse judiciare, Gabi Bădălău i-a furat avocatul Claudiei Pătrășcanu. Mai exact, cea care o apăra pe Claudia Pătrășcanu, până acum, îi va fi alături în instanță lui Gabi Bădălău. La noul termen, omul de afaceri va veni la tribunal însoțit de avocatul care a fost de partea Claudiei Pătrășcanu, potrivit spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi Bădălău

Citește și: Ce a decis instanța la ultima înfățișare dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău:„Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate'

Citește și: Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fetiței lor.Au plecat la mare ca o familie fericită

Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii va deveni tată.Cum l-a anunțat iubita că este însărcinată

Claudia Pătrășcanu, despre situația cu Gabi Bădălău

Recent, Gabi Bădălău a fost acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu are grijă cei doi băieți pe care îi au împreună sau că îi neglijează în favoarea altor persoane. La scrut timp, afaceristul a publicat mai multe imagini pe Instagram cu copiii din vacanța la Sibiu.

Totuși, Claudia Pătrășcanu a luat foc în momentul în care Gabi Bădălău a rugat-o să îi ia pe micuți mai devreme pentru a participa la un eveniment alături de iubita lui. Potrivit spuselor Claudiei Pătrășcanu, problema nu a fost că Gabi Bădălău ar fi vrut să participe la un eveniment cu Bianca Drăgușanu, ci că ar fi pus-o pe ea să mintă copiii în legătură cu motivele pentru care nu mai pot sta la tatăl lor.

Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul', a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: „Cel care are nevoie expertiză e chiar tatăl'

Claudia Pătrășcanu spune că nu i se pare normal ca Gabi Bădălău a încercat să scape de copii pentru a merge la eveniment cu Bianca Drăgușanu, mai ales că și el se luptă în instanță pentru custodia copiilor. Afaceristul a cerut ca fiii săi să fie supuși unei expertize psihologice, dar în urma evenimentului ce o are în prim plan pe iubita acestuia, Claudia Pătrășcanu este de părere că Gabi Bădălău este singurul care are nevoie de o astfel de analiză.

Au fost psihologi care au discutat cu copilul mare, ei spus de ce nu vor să meargă la tatăl lor, că nu se ocupă de ei, nu petrece cu ei, s-a cerut în instanță expertiza amplă psihologică a copiilor, eu cred că sincer cel care are nevoie expertiză e chiar tatăl, vă spun din toată inima‘, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter