Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fetiței lor. Au plecat la mare ca o familie fericită

Publicat pe

Connect-R și Misha au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Maya. Chiar dacă drumurile lor s-au despărțit și au trecut patru ani de la divorț, Connect-R și Misha își petrec timpul împreună alături de fetița lor, atunci când este posibil. Recent, Connect-R și Misha au fost surprinși la mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Misha au divorțat în 2017, iar anunțul a fost făcut de artist, la un an după ce despărțirea s-a produs. Cu toate acestea, artistul și mama fetiței sale au rămas prieteni. Ei continua să își crească fiica și au o relația exemplară. Cei doi sunt în stare să facă orice de dragul fericirii fetiței lor, așa că, recent, au plecat împreună la mare.

Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fetiței lor. Au plecat la mare ca o familie fericităConnect-R și Misha, din nou împreună de dragul fetiței lor. Au plecat la mare ca o familie fericită

De dragul fiicei lor, Connect-R și Misha se întâlnesc de câte ori pot pentru a petrece timp împreună doar ca s-o vadă pe Maya fericită. Un astfel de moment s-a petrecut chiar zilele trecute, când Connect-R și Misha au fost surprinși împreună pe litoral, de către foto-reporterii de la cancan.ro.

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț:”E greu pentru că faci greșeli”/ EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:”E urât să vadă copiii”/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit și vrea să înfieze doi copii:„Dovada supremă de iubire'

Citește și: Antonia, totul despre începutul relației cu Alex Velea:„Calea cea mai ușoară a fost să ne ascundem'/ EXCLUSIV

Connect-R și Misha, împreună de dragul fiicei lor

După ce s-a întors de la Asia Express, emisiune care urmează să fie difuzată curând la Antena 1, artistul și-a reluat activitatea. Connect-R a semnat un contract pentru a cânta pe litoral, ceea ce a fost o ocazie perfectă de a petrece timp împreună cu Misha și Maya. Drept urmare, toți trei au petrecut câteva zile la Mamaia. Seara, artistul s-a aflat pe scenă, iar ziua și-a petrecut-o alături de Misha și de fiica lor. Dimineața, toți trei s-au echipat pentru plajă, au închiriat șenzolnguri și s-au distrat împreună.

Cu siguranță, Maya a fost peste poate de fericită să-i vadă pe Connect-R și Misha împreună. Fetița a stat la soare, a intrat în apă și s-a distrat cu părinții ei. Apoi, trioul s-a întors la hotel. Connect-R era foarte atent la fiica lui, având grija ca fetița să nu se tătăcească cumva de ei. Pe drum spre hotel, s-au întâlnit cu o prietenă, au stat puțin de vorbă, dupp care au urcat în camerele lor.

Vedeți imaginile în care Connect-R și Misha au fost suprinși împreună AICI.

De ce au divorțat Connect-R și Misha

Misha a vorbit despre relația sa cu Connect R de după divorț. Cei doi au decis să se despartă, iar asta pentru că au luat lucrurile prea rapid, ceea ce nu a fost deloc în beneficiul relației lor.

Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, dar de la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Momentan nu (n.r. nu ne-am gândit să ne împăcăm). Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine’, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Acum, cei doi fac o echipă grozavă, se înțeleg bine și se iubesc ca o familie, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Fetița lor este liantul puternic dintre ei doi, lucru pe care l-au declarat de fiecare dată.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece', a scris Misha, la un moment, pe pagina de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter