Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi Bădălău

Publicat pe

După ce a discutat deschis despre căsnicia cu Victor Slav și conflictul cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu continuă seria dezvăluirilor sincere. De data aceasta, însă, blondina a scos la iveală adevăruri neștiute despre Tristan Tate și relația sa actuală, cu Gabi Bădălău. Ce a spus despre cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe parcursul ultimului deceniu, Bianca Drăgușanu s-a iubit cu patru bărbați din showbiz-ul românesc. A fost căsătorită întâi cu Victor Slav, alături de care are și o fetiță, după divorț și-a găsit linișea în brațele lui Tristan Tate, s-a căsătorit cu Alex Bodi și acum este pregătită să mearga la ofițerul stării civile cu Gabi Bădălău.

Focoasa blondină, aprigă la mânie și sincera în declarații, a discutat despre toți cei patru bărbați din viața ei. Dacă atunci când vine vorba despre Alex Bodi Bianca Drăgușanu nu a prea avut lucruri bune de spus, la adresa lui Victor Slav fosta prezentatoare a avut numai cuvinte de laudă! Totuși, oamenii au uitat scurta sa relație cu Tristan Tate. De ce s-au despărțit cei doi și ce părere are Bianca Drăgușanu despre sportiv, aflăm chiar acum!

Citește și: Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi: „Când am avut probleme, el mi-a fost alături'

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Să-mi dea divorțul mai întâi’

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Bianca Drăgușanu: „Tristan era prea… copil'

Imediat după divorțul de Victor Slav, Bianca Drăgușanu a început să se afișeze alături de Tristan Tate. Un om de afaceri de origine britanică și americană, care deține în portofoliul său mai multe mașini de lux, o afecere de succes vândută pe câteva milioane de Euro și o vilă ca în povești, în Nordul Capitalei.

Despre tânărul afacerist, Bianca Drăgușanu a spus că era copilăros. Cu toate acestea, focoasa blondă nu a avut alte cuvinte rele la adresa sportivului și a mărturisit că nu a fost violent cu ea, iar motivul despărțirii dintre ei a fost nepotrivirea de caracter. Un alt detaliu pe care Bianca Drăgușanu a ținut să îl precizeze despre Tristan Tate este… bunătatea, bărbatul fiind un om sufletist.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi BădălăuBianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi Bădălău

'Tristan era prea… copil. Nu era băiat rău, nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși, era campion la kickboxing, dar nu era genul care să bată femei. Ne-am despărțit pentru că aveam interese diferite, dar el este un om cu suflet foarte bun', a precizat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, mai fericiți ca niciodată! „Îl iubesc'

Ei bine, cel care i-a fost alături Biancăi Drăgușanu în ultima perioadă, în timpul scandalului cu Alex Bodi, este chiar actualul său partener: Gabi Bădălău! Fiu de politician, Gabi trece printr-un divorț cu Claudia Pătrășcanu, dar Bianca nu pare deranjată de fosta soție a iubitului său.

Bianca a dezvăluit că îl iubește pe Gabi Bădălău și că este fericită alături de el, reușind să își depășească problemele. Despre nuntă, Bianca Drăgușanu nu a spus prea multe, însă nu a infirmat posibilitatea unei a treia căsnicii, în viitor.

'Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. (…) Au fost tensiuni din cauza fostului meu soț (Alex Bodi, n. red.). Dar am reușit să le depășim. (…)

Momentan, el este încă căsătorit, trebuie să rezolve situația pe care o are el, nu putem vorbi despre nuntă', a mai precizat Bianca Drăgușanu, pentru Fanatik.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă