Dan Barna a devenit tată! Prima imagine cu bebelușul

Publicat pe

Dan Barna și soția lui, Olguța Dana Totolici, sunt mai fericiți ca niciodată, odată cu venirea pe lume a copilului lor. Dan Barna a devenit tată și a dorit să împărtășească vestea cu urmăritorii lui de pe rețelele sociale. Copreședinte USR PLUS a publicat și prima fotografie cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dan Barna, copreședinte USR PLUS și vicepremier, a devenit tată astăzi, 10 august. El și soția lui, Olguța Dana Totolici, trec prin clipe unice și se simt binecuvântați odată cu venirea pe lume a copilului lor. Dan Barna nu a vrut să păstreze marea veste doar pentru el, așa că a publicat prima imagine cu bebelușul pe Facebook. În dreptul fotografiei, acesta a scris și un mesaj emoționant.

Dan Barna a devenit tată! Prima imagine cu bebelușulDan Barna a devenit tată! Prima imagine cu bebelușul

10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră', a scris Dan Barna pe Facebook, în dreptul fotografiei cu bebelușul.

Internauții s-au grăbit să îl felicite pe Dan Barna și să îi transmită toate urările de bine pentru copilul lui.

Citește și: Cum a debutat la TV Rareș Năstase de la „România, te iubesc':„Totul a pornit de la o farsă'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre mesajele pe care le-a citit în telefonul Anei Porgras:„Îi scria romane, ăla se supăra…'

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie, la trei săptămâni după naștere

Citește și: Daniel Pavel se însoară!„Marina va fi prima și singura soție'

Dan Barna a devenit tată

Dan Barna este din cale-afară de fericit că a devenit tată și a vrut să împărtășească bucuria lui cu urmăritorii săi de pe Facebook. Aceștia s-au întrecut în mesaje care mai de care mai frumoase, transmitându-i copreședintelui USR PLUS toate urările lor de bine.

Să vă trăiască băiatul! Faceți în așa fel încât, alături de el toți copiii acestei țări să poată trăi fericiți!', „Felicitari! Sa va traiasca si sa creasca intr-o tara mai buna! E o mare, mare bucurie pentru orice parinte!', „Să crească mare și sănătos,să vă bucurați de toate ale vieții împreună cu micul vlăstar!Bun sosit noului venit pe lume!💐Dumnezeu să îl binecuvânteze!' sau „Sa va aducă doar bucurii, pentru ca lumina ochilor vă va fi mereu!!! Felicitări Dan Barna Multa sănătate mămicii și pruncuțului!!!', sunt doar câteva dintre mesajele internauților transmise lui Dan Barna.

Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna

Olguța Totolici ocupă funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, de aproximativ 9 luni, la OMV Petrom, companie în cadrul căreia activează de peste 11 ani. Anterior, Olguța Totolici ocupa funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit profilului de LinkedIn.

Soția lui Dan Barna ar fi colegă de muncă cu soțul Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, care lucrează în cadrul aceleași companii.

Aceasta a urmat cursurile Facultății de Drept, asemenea soțului ei. De asemenea, a făcut două mastere, dintre care unul la Paris, în cadrul Universității de la Sorbona. În plus, Olguța Totolici are și doctoratul în dreptul muncii la Universitatea Titulescu, precum și un MBA la Universitatea din Hull.

În cadrul unui interviu acordat lui Marius Tucă, Dan Barna a subliniat că soția lui constituie echilibrul său mental.

Soţia mea este un om grozav şi, din păcate, aloc puţin timp, prea puţin timp familiei şi ăsta este un lucru pe care mă tot chinui să-l repar', a declarat politicianul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter