Daniel Pavel se însoară! „Marina va fi prima și singura soție”

Publicat pe

Daniel Pavel se însoară. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marina, iubita lui. Cei doi sunt împreună de șapte ani de zile și au gânduri serioase în ceea ce privește evoluția relație. Ei bine, aflați că Daniel Pavel are de gând să se însoare cu frumoasa lui iubită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel se însoară. Popularitatea lui Daniel Pavel a crescut după ce a devenit prezentatorul emisiunii Survivor România, sezonul 2. În repetate rânduri, fanii emisiunii de la Kanal D și-au exprimat dorința de a-l revedea pe Daniel Pavel în postura de prezentator și în sezonul 3. Totuși, cât timp a stat în Republica Dominicană, a fost departe și de aleasa inimii lui.

Daniel Pavel se însoară! „Marina va fi prima și singura soție'Daniel Pavel se însoară! „Marina va fi prima și singura soție'

După ce s-a întors de la Survivor, Daniel Pavel a mărturisit că de-abia așteaptă să își revadă iubita. În plus, Daniel Pavel are gânduri serioase în ceea ce priveste relația lui cu Marina. Mai exact, Daniel Pavel își dorește să treacă la nivelul următor și să se însoare cu aleasa inimii lui.

Citește și: Ce planuri are Daniel Pavel, după Survivor:„Urmează să fac niște…'

Citește și: Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor:„N-am fost deloc în România'

Citește și: Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras:„S-a dus la Jador și eu știu ce face el cu fetele'

Citește și: Cu ce se ocupă Andrei Dascălu, după ce a ratat trofeul Survivor:„Visul meu cel mai mare este să…' / EXCLUSIV

Daniel Pavel se însoară

Daniel Pavel se însoară. Daniel Pavel și Marina sunt foarte frumoși împreună și este vizibil cu ochiul liber că se iubesc foarte mult. Prezentatorul de la Survivor a mai avut o relație serioasă înainte și are un fiu în vârstă de 16 ani. În momentul în care a cunoscut-o pe Marina, aceasta avea 19 ani, dar diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea fericirii lor.

După 7 ani de relație, Daniel Pavel mărturisește că Marina va fi prima și singura lui soție. Acesta nu a fost căsătorit cu mama fiului său. „Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție', a declarat Daniel Pavel pentru click.ro.

Totuși, Daniel Pavel și Marina nu au stabilit încă data nunții din cauza programului încărcat, dar cei doi s-au logodit de trei ori până acum. După ce Daniel Pavel s-a întors de la Survivor, el și Marina au petrecut vacanța la părinții Marinei, au mers în Vama Veche, iar apoi au plecat acasă, la Viena.

Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa

Daniel Pavel se însoară. Daniel Pavel și Marina s-au cunoscut pe vremea când ea avea doar 19 ani și participa la un concurs de lectură. Soarta a făcut ca Daniel Pavel să fie jurat în cadrul acelui concurs.

Sunt mândră de el. Am învățat de la el multe lucruri. Ne-am cunoscut când eu aveam 19 ani, este mentorul meu, este iubitul meu’, a spus Marina, la Teo Show.

Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo. Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu știam câți ani are, nici nu știa câți ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numărul de telefon. Nu a fost ușor și cu numerele de telefon, pentru că încet, încet s-a construit’.

S-a lăsat greu și încă este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el’, „lasă de la ea’, aceste lucruri sunt vitale’, a adăugat Daniel Pavel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter