Ce a decis instanța la ultima înfățișare dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. Recent, cei doi au avut o nouă înfățișare în fața instanței după ce Gabi Bădălău a făcut o nouă cerere care îi vizează pe copiii lui și ai artistei. Claudia a povestit ce s-a întâmplat la ultima înfățișare pe care au avut-o, spunând că nu și-a dorit niciodată să se ajungă în acest stadiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recent, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ajuns din nou în fața instanței. Omul de afaceri și-a exprimat dorința de a merge cu copiii în vacanță peste hotare, lucru pe care artista nu l-a acceptat. Drept urmare, acesta a făcut o cerere în instanță, însă încă soția lui a avut câștig de cauză. Totuși, Gabi Bădălău nu a vrut să renunțe și a făcut un nou apel. Procesul a fost mutat la Constanța, iar la începutul săptămânii au avut un ultim termen, când magistrații i-au dat câștig de cauză mamei.

Ce a decis instanța la ultima înfățișare dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate'Ce a decis instanța la ultima înfățișare dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate'

Nu aș fi vrut să ajung aici niciodată, să ajungem într-o instanță, să ne împărțim copiii. Pentru mine nu este o luptă, nu este o victorie, eu sunt doar mulțumită de decizia instanței. Liniștită și mulțumită că pot să-mi primesc copiii acasă fără griji', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în ipostaze tandre.Cum s-au filmat cei doi

Citește și: Bianca Drăgușanu are planuri de nuntă cu Gabi Bădălău:„Voi avea trei rochii'

Citete și: Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele'

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor s-a lansat în muzică!Cântă cu Mitică, din Moldovenii

Claudia Pătrășcanu: „Pentru mine asta nu e o victorie'

Claudia Pătrășcanu își dorește ca cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău să mai crească și poate, pe parcurs, va reuși să aibă încredere în în omul de afaceră în așa fel încât să-i lase pe copii să plece în vacanță cu el, peste hotare.

Vreau să mai crească un an, doi și atunci sunt convinsă că lucrurile se vor așeza și voi fi de acord și să plece într-o țară străină cu tatăl lor. Până atunci poate capăt încredere în tatăl lor, poate situația cu Covid se va liniști.

Așa că dorința asta a lui de a lua copiii de lângă mine…nu știu… Eu nu am decât o liniște, pentru mine asta nu e o victorie. De fiecare dată când câștig un proces, consider că doar Dumnezeu îmi face dreptate. Cad în genunchi și zic: Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate. Că nu cer nimic, doar să fie liniște și înțelegere. Doar să mă înțeleagă', a mai declarat Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată anterior.

Claudia Pătrășcanu: „Copiii nu au vrut să meargă cu Gabi Bădălău'

Claudia Pătrășcanu a mai spus că ea nu le-a interzis niciodată copiilor să se întâlnească cu Gabi Bădălău. Pe de altă parte, artista a mai povestit că atunci când omul de afaceri a venit la Constanța pentru a lua copiii, aceștia nu au vrut să plece cu el și au început să plângă.

Nu i-am interzis niciodată să-și vadă copiii, să stea, să vină să-i vadă când vrea, să-i ia atunci când simte nevoia. I-am și spus că, după acest proces, nu vom rămâne decât noi. Părinții și copiii. Nu vor mai exista avocați, nu vor mai exista judecători. Și atunci cum ar fi să mergem pe regula instanței? (…) Ne lungim cu procesul de divorț! Acum a cerut expertiza psihologică a copiilor și n-am înțeles de ce acest lucru. Sper să se clarifice și această situație.

Știe foarte bine că au fost momente în care ei nu au dorit să meargă la el. Și am ajutat, chiar eu i-am dus copiii la București. Pe 1 iulie eu i-am dus pe copii, împotriva dorinței lor. Am stat de vorbă cu ei, le-am spus că trebuie să meargă și la el, dar le este și greu fără mine, le este dor și atunci cumva trebuie să-i ajutăm. Uite, a fost Gabi aici sâmbătă să-i ia. Copiii nu au vrut să meargă. L-am chemat în casă, a stat trei ore, copiii plângeau. A stat trei ore la mine, am încercat să-i convingem pe copii. I-am convins și au plecat la București.  Că n-am fost de rea credință niciodată', a mai povestit Claudia Pătrășcanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter