Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o: „Am greșit eu”

Publicat pe

Nicolae Botgros este în continuare devastat după moartea soției. După ce au fost aproape inseparabili timp de 50 de ani, dirijorul e profund afectat de pierderea ei. Acesta este acum chinuit de remușcări și regretă că a înșelat-o pe Lidia Bejenaru cu amanta. Tot el a spus că din cauza greșelii lui, că a călcat strâmb, a fost sfadă în casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros a suferit recent o pierdere uriașă. După 50 de ani de căsnicie, marele dirijor a rămas fără soția lui, Lidia Bejenaru. În prezent, dirijorul de peste Prut pare chinuit de regrete și susține că îi pare rău că a înșelat-o în trecut. Astfel, la două săptămâni de la decesul femeii, artistul e încercat de remușcări, din cauza greșelii lui.

Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o: „Am greșit eu'Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o: „Am greșit eu'

Maestrul Nicolae Botgros și-a deschis recent sufletul în fața fanilor și a făcut o confesiune sfâșietoare. După ce soția lui, Lidia Bejenaru, a murit în urma unei hemoragii, acesta îi simte lipsa în fiecare clipă. Pe lângă amintirea ei, pe artist îl tulbură și faptul că a călcat strâmb în căsnicia cu ea. În trecut, el a făcut o fată cu o altă femeie, cu solista Anișoara Dabija.

Citește și: Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției lui, Lidia Bejenaru:„Am rămas singur și sărac'

Citește și: Imagini de la înmormântarea Lidiei Bejenaru.Nicolae Botgros, devastat de durere la căpătâiul soției

Citește și: Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele'

Citește și: Tily Niculae, infectată cu norovirus.„Mi-a apărut și un hematom'

Nicolae Botgros, devastat după moartea soției, regretă că a înșelat-o

Așadar, la două săptămâni de când Lidia Bejenaru a murit, Nicolae Bogros a mărturisit că îi pare extrem de rău că greșit în căsnicie. Chiar dacă după aventura cu amanta s-a întors la soție, dirijorul pare că nu-și iartă acum greșeala făcută. Conform spuselor sale, din cauza că a înșelat-o pe regretata artistă, la aceea vreme a fost sfadă în casă.

„Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă…Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta', a mărturisit Nicolae Botgros, cu ochii în lacrimi, la Antena Stars.

În trecut, Nicolae Botgros a făcut parte dintr-un triunghi amoros. În urmă cu trei ani, interpreta Anișoara Dabija, cea care i-a fost amantă, i-a adus pe lume o fetiță. Totul s-a petrecut în timpul căsniciei cu Lidia Bejeranu. În ciuda evenimentelor, cei doi nu au divorțat, dar el a recunoscut copilul făcut cu cealaltă femeie.

Dirijorul s-a mutat în casa fiului, după pierderea suferită

Imediat după moartea soției, Nicolae Botgros a luat o decizie radicală. Acesta a transmis că s-a mutat în casa băiatului său, Corneliu. Dirijorul a luat hotărârea deoarece nu poate să stea singur în locuința în care a trăit cu soția lui. Măcinat de durere, el a susținut că totul îi aduce aminte de Lidia Bejinaru.

„Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (nr: nepotul lui Nicolae Botgros), plânge. Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia', a mai declarat dirijorul.

Vă amintim că soția lui Nicolae Botgros a murit pe data de 26 iulie, la 68 de ani. Lidia Bejenaru a suferit de cancer la colon și a trecut prin trei operații într-o săptămână. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea. Artista a fost înmormântată la Cimitirul Ortodox Central din Chișinău.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter