Tily Niculae, infectată cu norovirus. „Mi-a apărut și un hematom”

Publicat pe

Tily Niculae traversează o perioadă foarte dificilă. Aceasta a fost infectată cu norovirus și a mers la spital din cauză că simptomele erau de nesuportat. Vedeta a povestit care au fost simptomele resimțite în urma infectării cu noul virus, care a apărut inițial la Râșnov.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tily Niculae a mers la spital după ce s-a confruntat cu simptome severe în urma infectării cu norovirus. Noul virus, care a apărut inițial la Râșnov, provoacă o gastroenterocolită severă. Tily Niculae s-a simțit foarte rău, având stări de vomă, dureri abdominale și alte simptome. Drept urmare, văzând că tratamentul pe care îl urma nu îți făcea efectul, s-a decis să meargă la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Tily Niculae, infectată cu norovirus. „Mi-a apărut și un hematom'Tily Niculae, infectată cu norovirus. „Mi-a apărut și un hematom'

Am ajuns la spital pentru că am vrut eu. Am luat un virus și am făcut o gastroenterită și tratamentul de acasă nu mai funcționa. Am vrut să merg la spital pentru niște perfuzii pentru că nu putea să iau medicamentele prescrie. Ca să nu fie mai rău, m-am dus la spital pentru perfuzii ca să mă pună pe picioare', a declarat Tily Niculae la Antena Stars.

Citește și: Diana Dumitrescu, despre viața de mamă și schimbările din carieră:„Nu mă mai regăsesc în televiziune' / EXCLUSIV

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este DJ Harra de la Splash! Vedete la apă.A fost abandonată în maternitate

Citește și: Unde locuiește Cristina Spătar, după divorțul de soțul ei.Viața ei s-a schimbat complet

Tily Niculae, infectată cu norovirus

Tily Niculae a trecut prin grele momente din cauza infecției cu norovirus. Aceasta a vorbit și despre care sunt simptomele specifice acestui virus, printre care episoadele de vomă, oboseala și durerile de stomac. De asemenea, Tily a povestit și că virusul se transmite pe cale virală, din cauza unei igiene precare.

Gastroenterita presupune episoade de vomă, moleșeală, dureri de stomac, asta presupune, dar odată declanșate episoadele de vomă, tu nu știi dacă ai două, trei, zece sau douăzeci. Nu a fost cazul, dar tocmai de aia m-am dus pentru perfuzii. Este virală, am înțeles din spusele oamenilor din comunitatea mea că este epidemie de un nou virus, norovirus. Îl poți da mai departe, da, bine, e 50-50 pentru că tu îl contactezi viral, dar, de exemplu, în momentul când e să-l dai mai departe, îl dai printr-o igienă precară. De exemplu, dacă ai avut un episod de vomă, nu te-ai spălat corespunzător pe mâini și după aia pui mâna pe altcineva sau pe un aliment pe care-l împartți cu altcineva', a mai adăugat Tily Niculae, care s-a infectat cu norovirus.

Tily Niculae: „Mi-a apărut și un mic hematon'

Însă, ghinionul nu s-a oprit aici pentru Tily Niculae, după ce s-a infectat cu norovirus. După ce s-a luptat cu o gastroenterocolită insuportabilă și după tratamentul cu perfuzii, actriței i-a apărut un hematom din cauză că s-a spart vena, lucru care a speriat-o foarte tare. Chiar dacă hematomul este încă acolo, Tily spune că durerea a dispărut.

Mi-a apărut și un mic hematom că s-a spart vena și m-am spriat foarte tare, pentru că a început să mă doară dintr-odată și nu știam ce Dumnezeu e, pentru că se umflase puțin. Am pus niște gheață, așa cum m-au învățat, și m-a mai lăsat durerea. Dar el încă există, bine, hematomul când se formează durează câteva zile', a completat Tily Niculae.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter