Unde locuiește Cristina Spătar, după divorțul de soțul ei. Viața ei s-a schimbat complet

Publicat pe

În urmă cu câțiva ani, Cristina Spătar ducea o viață luxoasă alături de fostul ei soț. După divorț, vedeta a fost nevoită să părăsească vila, iar viața ei s-a schimbat complet. Artista locuiește acum cu chirie, într-un apartament.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar a divorțat de fostul ei soț în anul 2016. Trei ani mai târziu, artista a fost nevoită să părăsească vila de pe Lacul Crevedia și să își refacă viața de una singură.

Unde locuiește Cristina Spătar, după divorțul de soțul ei. Viața ei s-a schimbat completUnde locuiește Cristina Spătar, după divorțul de soțul ei. Viața ei s-a schimbat complet

Pe vremea când era căsătorită, Cristina Spătar nu ducea grija banilor și trăia o viață luxoasă alături de fostul soț și cei doi copii. Viața ei s-a schimbat complet, după ce a plecat din vilă.

Unde locuiește acum Cristina Spătar

După ce a plecat din vila fostului ei soț, Cristina Spătar s-a mutat cu chirie într-un apartament. Artista a dezvăluit, pentru playtech.ro, că și-a schimbat locuința, de curând. Vedeta s-a mutat într-un apartament mai mare, cu patru camere.

Citește și: De ce a apelat Cristina Spătar la fertilizarea in vitro:

Citește și: Ce mașină conduce Cristina Spătar.

Citește și: Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital.

Citește și: Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu:

Nu mi-am cumpărat casă, dar m-am mutat într-un apartament mai mare cu patru camere. Mai aproape de oraș, în Băneasa, să pot ajunge mai repede la sală și la studiourile de televiziune', a spus Cristina Spătar.

Aceasta nu a vrut să spună cât plătește chirie. O persoană apropiată artistei a mărturisit că ar plăti aproximativ 400 de euro, lunar, pentru apartamentul închiriat.

Cristina Spătar: „Îmi doresc o casă mare'

Recent, Cristina Spătar spunea că și-ar dori să aibă o casă mare și frumoasă. Ce o împiedică pe artistă sa facă acest pas ar fi banii de avans pentru credit.

E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă. Nu trebuie să avem unde să face facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua', mai spunea artista.

Cristina Spătar se află în proces cu fostul soț, pentru pensia alimentară. Cei doi copii au rămas cu ea, însă petrec timp și cu tatăl lor. Artista a mărturisit că nu mai vorbește deloc cu tatăl copiilor ei și că viețile lor au luat-o complet pe drumuri separate.

Din fosta familie, Cristina Spătar nu mai vorbește nici cu fosta soacră, singurii cu care mai are, însă, o relație decentă fiind foștii cumnați.

Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile', spunea Cristina Spătar.

„Copiii au rămas la tatăl lor. Nu e normal să îi separ. Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei însă, fratele lui', a mărturisit artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter