Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu: „Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar la vârsta de aproape 52 de ani, arată foarte bine. Recent, Mihaela Rădulescu a vorbit despre ce operații estetice are, dar și despre rolul de jurat de la Masked Singer, de la Pro TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Masked Singer România va fi difuzată din toamnă la Pro TV. O echipă de detectivi trebuie să descopere care sunt vedetele care se ascund în spatele a celor mai impresionante măști. Ei bine, cei patru detectivi de la Masked Singer România sunt: Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu, Alex Bogdan și Inna. Mihaela Rădulescu este fericită să facă parte din acest proiect.

Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu: „Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara'Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu: „Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara'

Măi, de data asta nu sunt jurat, de data asta sunt „detectiv'. Chiar îmi place că e schimbată ideea, aici mi-am dat seama că e invers decât am făcut toată viaţa. În cariera mea de om de televiziune am avut o listă de invitaţi şi trebuia să caut nişte amănunte din biografia lor şi să văd cine sunt ei. Aici primesc nişte indicii şi trebuie să ghicesc cine-s invitaţii. Deci e exact invers, şi adorabil, şi de şapte ori mai greu', a spus Mihaela Rădulescu, pentru Click.

Citește și: Oana Mizil, primele declarații despre scandalul cu Vanghelie:„M-a apucat de brațul stâng și…'

Citește și: Valeria Lungu s-a despărțit cu scandal de iubit. A apelat la avocați:'Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic'

Citește și: Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc:„Fizic m-a atras, dar…'

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:„A fost o discuție…'/ EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu, despre rolul de detectiv de la Masked Singer

Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu. Mihaela Rădulescu a spus că a reușit să descopere câteva vedete care se ascundeau în spatele măștilor la Masked Singer România. În plus, aceasta a spus că, în comparație cu colegii ei, ea este dezavantajată de faptul că nu are ureche muzicală și că trebuie să muncească mai mult pentru a demasca vedetele. 

Am descoperit câţiva şi mă bucur că am făcut-o cu munca aia de jos. Am mers de la indiciu la indiciu, pe amintiri, dacă au fost pe la mine prin emisiuni. Uite aşa am găsit cheia. Colegilor mei cu ureche muzicală le-a fost ceva mai simplu, pentru că ei mai ştiu, îi recunosc după voce. Sigur că şi ei recunosc după indicii, dar mă enervează că eu nu am ureche muzicală şi că trebuie să muncesc mai mult', a mai spus Mihaela Rădulescu.

Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre ce operații estetice are și spune că s-a obișnuit cu criticile și nu o mai deranjează acest lucru. În plus, spune că ea mereu a fost sinceră în ceea ce privește intervențiile estetice pe care și le-a făcut. „Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef', a mai dezvăluit vedeta.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter