De ce a apelat Cristina Spătar la fertilizarea in vitro: „A fost un șoc”

Publicat pe

Visul cel mai mare al Cristinei Spătar a fost să devină mamă. Artista suferă de o afecțiune pentru care nu există tratament, astfel că a fost nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro. Cristina Spătar a explicat acum de ce nu a putut rămâne însărcinată pe cale naturală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar a mărturisit faptul că nu a putut să rămână însărcinată pe cale naturală. Artista își dorea nespus de mult să aibă un copil, astfel că a făcut tot ce a fost necesar pentru a rămâne însărcinată.

De ce a apelat Cristina Spătar la fertilizarea in vitro: „A fost un șoc'De ce a apelat Cristina Spătar la fertilizarea in vitro: „A fost un șoc'

Cântăreața se confruntă cu o afecțiune pentru care nu există tratament și a fost nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro pentru a deveni mamă.

De ce afecțiune suferă Cristina Spătar

Cristina Spătar a recunoscut întotdeauna că a apelat la fertilizarea in vitro pentru a deveni mamă. Dacă nu ar fi luat această decizie, atunci artista nu ar fi avut un copil niciodată.

Citește și: După loviturile primite de la viață, Cristina Spătar zâmbește din nou. Mesaj emoționat pentru fiica ei:

Citește și: Cum arăta Cristina Spătar înainte de operaţiile estetice?

Citește și: Celia a rămas cu sechele după COVID-19:

Citește și: Călin Geambașu, acuzat de tată că ar fi încercat să-și incendieze mama:

Artista a explicat faptul că, în urma unei răceli grave netratate, trompele s-au lipit. Pentru această afecțiune nu există, cel puțin momentan, un tratament. Astfel, Cristina Spătar a rămas însărcinată cu ajutorul fertilizării in vitro.

Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc', a spus Cristina la Antena Stars.

Cristina Spătar, mama a doi copii

Deși nu i-a fost ușor, Cristina Spătar nu a renunțat la visul ei de a fi mamă, iar acum se bucură de doi copii. Artista s-a confruntat cu depresii severe în urma tratamentelor pe care le-a făcut.

Chiar și după ce a născut, Cristina Spătar a suferit de depresie post-natală, accentuată și de afecțiunile pe care le are.

Cristina Spătar este bine și fericită în prezent. Artista a spus că a reușit să treacă peste probleme cu ajutorul lui Dumnezeu. În plus a și făcut terapie cu un psiholog. Acum, cântăreața se poate bucura liniștită de cei doi copii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter