Celia a rămas cu sechele după COVID-19: „Am făcut analizele...”

Publicat pe

Celia s-a infectat cu noul coronavirus în urma cu trei luni și a fost internată în spital. Nici familia cântăreței nu a scăpat de boală. Deși face tratamente, iar analizele îi sunt bune, artista spune că încă vede urmările bolii și nu știe când își va reveni complet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Celia a trăit momente grele în urmă cu trei luni. Artista a aflat că este infectată cu noul coronavirus și a fost internată în spital. Nici familia ei nu a scăpat. Soțul artistei, dar și copilul și mama ei s-au îmbolnăvit.

Celia a rămas cu sechele după COVID-19: „Am făcut analizele...'Celia a rămas cu sechele după COVID-19: „Am făcut analizele...'

La trei luni de la momentul infectării, Celia încă resimte efectele bolii și a explicat pe larg, pentru cancan.ro, cu ce sechele a rămas după COVID-19.

Celia a rămas cu sechele după COVID-19

Celia nu s-a refăcut complet după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Artista încă mai simte efectele bolii, deși este pe picioare.

Citește și: Relația neștiută dintre Mihai Bendeac și cântăreața Celia:

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital.

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, noi detalii despre despărțirea de Philip:

Citește și: Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis, după ce s-a întors de la Survivor:

Celia a început să piardă foarte mult păr deși a trecut peste boală și încă mai resimte oboseala: „Pierd foarte mult păr. Și acum îmi cade foarte mult. Nu știu exact care e cauza, sunt niște urmări de la Covid, cred'.

Nici familia cântăreței nu a scăpat de boala. Soțul, fiul și mama ei au fost infectați cu noul coronavirus: „Mă simt și poțin obosită de atunci, cred că toți care au trecut prin boală se resimt. Mama mea a rămas cu afecțiune la plămâni, eu sunt mai bine, pentru că am avut o formă mai ușoară a bolii. Dar trebuie să mergem să mai facem niște analize, eu cu soțul meu'.

Celia: „Iau tratament'

Deși face tratamente, iar analizele i-au ieșit bune, Celia încă se confruntă cu pierderea unei cantități mare de păr.

Problema cu părul cred că o să treacă, bănuiesc, în timp. Am făcut tratament, fac și acum. Analizele mi-au ieșit OK, deci nu am carențe mari în organism. Dar totuși îmi cade părul. Nu știu, atunci, de unde vine asta! Înainte nu-mi cădea, acum se duce exagerat. Când mă duc la salon, îmi spun fetele: măi, fată, du-te, fă ceva, că îți cade prea mult păr. Eu le zic, fac, uite, am fost, am făcut analizele, am făcut totul, dar…', a spus Celia.

Cântăreața este afectată de această problemă și speră că îi va trece în timp. Celia a explicat că a vorbit cu multe persoane care au trecut prin boală și că nimeni nu s-a confruntat cu această cădere a părului.

Nu știu ce-o fi… Multe persoane care au trecut prin Covid îmi spun: uite cu cât păr am mai rămas! Am observat asta undeva la trei luni de când am făcut Covid. Eu sper să se oprească odată'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter