După loviturile primite de la viață, Cristina Spătar zâmbește din nou. Mesaj emoționat pentru fiica ei: ”Sunt cea mai norocoasă”

Publicat pe

După divorț, Cristina Spătar a suferit foarte mult, însă copiii ei i-au dat putere să-i meargă mai departe. Vedeta a fost dată afară din casa fostului soț, iar acum locuiește cu ei doi copii într-un apartament din București. 

Astăzi este ziua de naștere a fiicei sale, Aida Maria, iar Cristina Spătar i-a transmis un mesaj absolut emoționant. Vedeta își iubește nespus cei doi copii și ar face orice pentru ei. Pe una dintre rețelele de socializare, Cristina Spătar i-a făcut cea mai frumoasă urare fetei sale.

„Azi e una din cele mai speciale zi din an pentru mine !🌟❤🌞😻🐣🌹🎂
Se implinesc 7 anisori de când Dumnezeu m-a binecuvântat cu unul din cei doi îngeri ai mei… Aida Maria.😇❤ LA MULTI ANI sufleţelul mami, te iubesc cu toată fiinţa mea, înger blând şi cuminte! Sunt cea mai norocoasă mămică din lume să vă am pe voi, tu şi frăţiorul tău sunteţi TOT!!! Mulţumesc Doamne!🙏❤'
, a scris Cristina Spătar.

Cristina Spătar s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar a continuat să locuiască în casa fostului soț de dragul copiilor. La doi ani de zile de la separare, fostul soț al vedetei i-a cerut acesteia să se mute din vila lui. Cristina Spătar nu a avut altceva de făcut decât să-și facă bagajele și să caute undeva unde să poată sta împreună cu micuții săi, Aida și Albert.

Acum, cei trei locuiesc într-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Capitală, potrivit libertatea.ro. Cristina Spătar a fost nevoită să găsească o locuință pe care să o poată plăti din banii pe care îi câștigă. Vedeta a lăsat luxul în urmă și acum se bucură de liniște alături de cei doi copii.

Citește și: Cristina Spătar nu se mai oprește! Ultima intervenție estetică o schimbă total

Citește și: Cum arăta Cristina Spătar înainte de operaţiile estetice? Până la 46 de ani, cântăreaţa a lăsat zeci de mii de euro la estetician

FOTO: Facebook

După loviturile primite de la viață, Cristina Spătar zâmbește din nou. Mesaj emoționat pentru fiica ei: 'Sunt cea mai norocoasă'După loviturile primite de la viață, Cristina Spătar zâmbește din nou. Mesaj emoționat pentru fiica ei: 'Sunt cea mai norocoasă'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter