Cristina Spătar nu se mai oprește! Ultima intervenție estetică o schimbă total

Publicat pe

Cristina Spătar pune foarte mare preț pe felul în care arată. Vedeta a investit foarte mulți bani în intervențiile estetice pe care le are și se pare că ea continuă să le facă. Cristina Spătar este mama a doi copii, dar asta nu înseamnă nu mai pune accent și pe aspectul fizic.

Vedeta are mai multe operații estetice unele vizibile, altele mai puțin vizibile. Cristina Spătar are nasul operat, implanturi mamare, injecții cu acid hialuronic și botox, dar și o liposucție. Intervențiile estetice precum mărirea buzelor și forma sprâncenelor au schimbat-o radical pe vedetă.

Cristina Spătar, în vârstă de 46 de ani, este schimbată radical și nu se oprește aici. Vedeta și-a schimbat forma sprâncenelor, iar acestea îi schimbă total fizionomia. Pe fața Cristinei Spătar nu se poate observa nici cel mai fin rid, semn clar că a apelat la un medic estetician bun care ajutat-o să 'întinerească' în doar câteva minute.

Schimbarea formei sprâncenelor nu este singura schimbare pe care vedeta și-a făcut-o. Cristina Spătar a renunțat la părul lung și s-a tuns bob. Noua tunsoare o prinde de minune, iar aceste schimbări de look îi aduc un plus de împrospătare a aspectului său.

Cristina Spătar nu se mai oprește! Ultima intervenție estetică o schimbă totalCristina Spătar nu se mai oprește! Ultima intervenție estetică o schimbă total

Citește și: Cum arăta Cristina Spătar înainte de operaţiile estetice? Până la 46 de ani, cântăreaţa a lăsat zeci de mii de euro la estetician

Citește și: Motivul pentru care Cristina Spătar a plecat din casa fostului soţ. Vedeta locuieşte cu copiii într-un apartament modest

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter