Motivul pentru care Cristina Spătar a plecat din casa fostului soţ. Vedeta locuieşte cu copiii într-un apartament modest

Publicat pe

Cristina Spătar a plecat din casa fostului său soţ împreună cu copiii. Ea ar fi fost dat afară de bărbat. Iată motivul pentru care ea a ajuns să locuiască într-un apartament modest!

Anul nou a venit cu schimbări majore pentru Cristina Spătar şi copiii ei. Vedeta locuia încă în casa fostului soţ de care divorţase cu ani în urmă. Iată că acum bărbatul i-a cerut acesteia să se mute din vila lui. Cristina Spătar nu a avut altceva de făcut decât să-și facă bagajele și să caute undeva unde să poată sta împreună cu micuții săi, Aida și Albert.

Acum, cei trei locuiesc într-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Capitală. Cristina Spătar a fost nevoită să găsească o locuință pe care să o poată plăti din banii pe care îi câștigă, astfel încât, lunar ar da suma de 300 de euro. Vedeta a lăsat luxul în urmă și acum se bucură de liniște alături de cei doi copii.

Recent, tatăl copiilor ei i-a cerut imperativ să se mute. Cântăreața a fost nevoită să lase în urmă condițiile de lux de care s-a bucurat ani buni. Abia acum s-a aflat şi motivul. Conform Click, Cristina Spătar a fost ajutată moral de fosta soacră să depășească această situație dificilă. Motivul pentru care vedeta ar fi plecat din vilă ar fi acela că iubita actuală a afaceristului s-a mutat de curând în imobil.

Cum și-a refăcut viața Cristina Spătar după divorț

Cristina Spătar a trecut prin multe în viața ei, iar divorțul de tatăl copiilor săi a dărâmat-o la un moment dat. Vedeta are o carieră de succes, iar pe lângă asta are și o afacere. De multe ori, timpul pe care îl are nu-i ajunge și nu petrece atât de mult timp împreună cu cei doi copii pe cât și-ar dori.

‘În România plec în vacanță. Îmi iau copiii și mergem la mare. Apoi o să-mi văd de concerte. Am de onorat un număr de concerte și sunt foarte încântată. Împletim utilul cu plăcutul. 
Cei mai dezavantajați sunt cei mici. Tot timpul ei își doresc să fiu aproape de ei, dar nu reușesc mereu. Plec dimineața și mă întorc seara și nu mai apucăm să stăm foarte mult timp împreună, dar în vacanță mi-am rezervat timp pentru ei. Aida mai stă lângă mine când mai gătesc, ne jucăm. Avem și un câine mai nou.’, a declarat Cristina Spătar pentru VIVA!.

Foto: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter