Smiley a fost criticat aspru de fani din cauza tunsorii: „Nu știm ce ești, femeie sau bărbat?”. Reacția cântărețului

Publicat pe

Smiley este de ani de zile printre cei mai iubiți cântăreți de la noi. Iată că acum a reușit să împartă fanii în două tabere: unii care îi iubesc look-ul rebel, alții care îl critică vehement. Artistul le-a dat răspunsul tuturor, face exact ce simte. 

De o bună perioadă de timp, Smiley și-a lăsat părul mai lung. Are pletele până la umeri, nu s-a mai tuns scurt, așa cum obișnuia anii trecuți. Și la Vocea României, și la Românii au talent, poartă același look considerat de mulți rebel. Sunt fani care îl plac așa, cu look-ul acesta, dar mulți sunt cei care îl critică.

Recent, după ce a postat o poză pe Facebook cu pletele în vânt, fanii au reacționat: „Taie din el, să nu ajungi in stadiu in care sa nu știm ce reprezinți femeie sau bărbat!? (…)  Tuns , netuns, cum iti place ,,dar la capitolul haine, cel ce se ocupă de imaginea ta te îmbracă la mișto…cred că vrea sa pari cât mai penibil. Până sa te tunzi, schimbă-ti persoana care se ocupă de imaginea ta in privința hainelor😂”

Unii au spus că așa îi stă foarte bine: „Dar, il vreau curat, ingrijit, dus des la specialist. Altfel, e farmecul tau ! Regasesc in tine ceva din Athos si D’Artagnan . Stai cum te simti tu mai bine ! Nu conteaza cat de lung ti-e parul, conteaza cat de curata ti-e inima. (…) Nu conteaza parul, barba, hainele!!!! Talentul este important, iar acela nu depinde de păr lung sau scurt! Esti perfect, așa cum ești! Punct!!!”

După ce a văzut aceste comentarii, cântărețul a postat o nouă poză cu părul desfăcut. A avut și o remarcă: „ieri am postat o fotografie actuala si am primit peste 1700 comentarii. cel mai votat dintre ele e cu o poza in care aveam parul scurt, 😉 iar asta spune multe si despre restul: „esti bine si asa, dar fa ceva sa placa la toata lumea” 😎 
n-o sa fac asta 😈 pentru ca ma distreaza sa vad cum va distrati, asa ca va dau material de comentat🍿🍿🍿 

Smiley, mărturisire neașteptată. De la ce nu se poate abține

La 35 de ani, Smiley a construit cât alții într-o viață, dar nu fără un preț. Dacă ar putea sacrifica somnul pentru a face cât mai multă muzică, ar fi ideal. Se pare că merită efortul, atât când vine vorba de cariera sa sau de a celor pe care îi susține. Iată că Smiley a fost pentru a doua oară consecutiv cel mai de succes antrenor de la Vocea României, concurentul ghidat de el, Bogdan Ioan, fiind marele învingător al sezonului.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro