Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!” este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele”

Publicat pe

Marisa Paloma, câștigătoarea concursului „Bravo, ai stil!' a anunțat că este însărcinată. Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să devină mămică, iar logodnicul ei, Liviu Stanciu, este extrem de fericit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marisa Paloma are succes nu doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, pentru că este însărcinată! La scurt timp după ce a câștigat „Bravo, ai stil!', tânăra și-a lansat propria colecție de haine și ulterior și-a deschis un salon de înfrumusețare. Marisa Paloma a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Liviu Stanciu, iar acum este însărcinată și  urmează să își îndeplinească cel mai mare vis- acela de a deveni mămică.

Citește și: Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil, se căsătorește! Cum arată inelul de logodnă, primit după 3 ani de relație

Citește și: A devenit cunoscută la „Bravo, ai stil”. Totul despre trecutul neștiut al Marisei Paloma

Citește și: Marisa de la 'Bravo, ai stil', despre relația cu iubitul ei: 'El e omul care mă definește și care mă completează'

Citește și: Marisa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!'. Iată ce a declarat la o zi după marea finală!

Marisa Paloma a anunțat că este însărcinată în timpul vacanței în care încă se află, în Santorini, iar fanii au aflat totul printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare. Internauții s-au bucurat nespus, iar postarea câștigătoarei de la „Bravo, ai stil!' a adunat mii de aprecieri și comentarii. Emoționată peste măsură, Marisa Paloma a declarat că este însărcinată și că nu poate să mai ascundă sarcina.

Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele'Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele'

Marisa Paloma este însărcinată. Modalitatea inedită prin care a făcut anunțul

Marisa a postat un clip video pe Instagram, alături de o descriere în cadrul căreia a încercat să explice sentimentele care o încearcă în această perioadă.

„Bine ai venit în familie!!! Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!!

Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul! În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curând această familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu în cuvinte. Voi fi mămică!!!! Bine ai venit în familie, drăgălașule', a scris Marisa Paloma pe Instagram, după ce a dezvăluit că este însărcinată.

Marisa Paloma și Liviu Stanciu s-au logodit în 2020

Liviu Stanciu și Marisa Paloma s-au cunoscut în anul 2017, în culisele emisiunii „Bravo, ai stil! Pe care superba brunetă a câștigat-o. În 2020, vedeta a fost cerută în căsătorie de partenerul său, iar răspunsul a fost, evident, da!

„LOGODITĂĂĂ!!! FINALLY! Am așteptat momentul cu atât de multă iubire în suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SĂ CRED că se întâmplă! Emoționant. Stări peste stări, care per total au reușit să mă blocheze complet în momentul în care am realizat ce se întâmplă. Abia acum realizez… și poate nici acum.

Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitrăită până acum. Nu-mi venea sa cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut că port inelul de logodnă. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parcă trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreuna', declara Marisa Paloma, la vremea respectivă.

Sursa FOTO: Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter