Marisa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”. Iată ce a declarat la o zi după marea finală!

Publicat pe

Marisa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!'. Aceasta s-a clasat pe primul loc în urma voturilor telespectatorilor după un duel strâns cu contracandidata sa Adela.

Andreea, Adela și Marisa s-au luptat pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România', însă doar una a plecat acasă cu marele premiu. Marisa i-a cucerit pe jurațiu și pe telespectatori și a fost desemnată „Cea mai stilată femeie din România'. În plus, aceasta a mai câștigat și suma de 100.000 de lei, dar și șansa unei cariere în televiziune, la Kanal D.

Adela Tanara s-a clasat pe locul doi și a intrat în posesia unui autoturism de mii de euro.

Citește și: Marina Scupra a murit. Avea 49 de ani şi a trăit discret toată viaţa

„Ieri s-a terminat un drum lung, plin de suişuri şi coborâşuri. Au fost şapte luni pline de evenimente în care am cunoscut oameni minunaţi, am trecut prin momente foarte grele sau atât de frumoase încât nu le-aş putea descrie în cuvinte.

Am intrat în tot felul de belele, am făcut boroboaţe, am fost atacată, lăudată, apreciată sau arătată cu degetul. Am adunat victorii şi înfrângeri, am crescut, am învăţat, m-am maturizat.

Toată această experienţă extraordinară a fost posibilă pentru că voi aţi sacrificat pentru mine în fiecare săptămână unul, două sau nenumărate voturi, doar pentru că aţi crezut în mine.

VOI mi-aţi oferit posibilitatea să parcurg acest drum, voi m-aţi păstrat pe linia de plutire atunci când am fost la un pas de a fi eliminată şi iată că într-un final, voi aţi DECIS ca eu să fiu învingătoarea. Îmi este foarte greu să redactez un mesaj de mulţumire, pentru că nu pot să exprim cu adevărat ceea ce simt. Aţi fost pentru mine ca o armată de îngeri păzitori. Fiecare dintre voi în parte şi toţi împreună, invincibila #marisateam

Voi aţi crezut în mine atunci când mulţi alţi apropiaţi mie au încetat să o mai facă şi le-am demonstrat împreună că merităm!

Nu în ultimul rând vreau să mulţumesc echipei Kanal D care a demonstrat profesionalism şi echidistanţă pe toată durata competiţiei! Este echipa alături de care mă voi alătura cu bucurie!! Mulţumesc Cătălin, mulţumesc Serap, mulţumesc tuturor(de acum) colegilor mei!!

Vă iubesc din suflet şi vă promit că nu o să vă dezamăgesc. Şi cât de curând aş vrea să ne vedem din nou, aşa cum am făcut ieri în Herăstrău (a fost tare răăăău!!) Sunteţi super! Am luptat şi am aşteptat mult momentul acesta!!#feelthemagic #findthewinner #MARISAPALOMATHEWINNER #VOISUNTEŢIMARISA #vaiubescpânălacerşiînapoi #datorităvouă #amîmplinitunvis', a fost mesajul de multumire pe care Marisa l-a transmis pe rețelele de socializare după ce a câștigat marele premiu.

Marisa a fost și preferata Iuliei Albu care, în marea finală, a ales-o pe ea în detrimentul Adelei.

„Cu siguranţă Adela îşi doreşte mult mai mult să facă o carieră înteleviziune. Eu voi alege, însă, spontaneitatea şi stilul fresh, chiar dacă m-ai dezamăgit de multe ori, Marisa, în această competiţie', a spus Iulia, spre surprinderea câștigătoarei.

Alexandra Popescu

Foto: Kanal D

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter