Vladimir Drăghia – Cel mai cool tătic. Cum apare în primele fotografii cu fiica lui, Zora

Publicat pe

Vladimir Draghia a devenit recent tatăl unei fetiţe, pe nume Alaia Zora, iar viaţa actorului s-a schimbat radical.

Recunoscut drept unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la noi, Vladimir Drăghia s-a îndrăgostit de Alice, iar aceasta l-a făcut cel mai fericit bărbat, dăruindu-i o fetiţă.

Noua ipostază îi place enorm actorului, care s-a pozat alături de fiica lui, la scurt timp după venirea pe lume a acesteia.

După ce şi-a anunţat fanii că are o fiică cu următorul mesaj: „Ea este Alaia Zora Drăghia.A venit pe lume duminică, moment în care am rămas, în sfârșit, fară ecou', actorul şi-a încântat fanii cu cele mai înduioşătoare poze în care apare împreună cu micuţa Zora.

 

Vezi si:

Marina Scupra a murit. Avea 49 de ani si a trait discret toata viata

 

Aceasta apare în braţele tatălui care dă dovadă de atât de multă atenţie, iar contrastul dintre ei este extrem de mare. Cu braţele tatuate, „băiatul rău' trăieşte acum cea mai mare fericire, ţinând în braţe cel mai de preţ lucru din viaţa lui.

Extrem de preocupat, Vladmir şi-a luat în serios rolul de tătic şi le cere fanilor lui soluţii pentru a o ajuta pe Zora sa treacă peste această perioadă ceva mai dificilă în care are colici: „Știe cineva un produs minune care să ne ajute s-o scăpăm pe Zora de colici? I-am spus că-i clișeu sa fii cocuță și să ai colici, dar n-a functionat.'

Vladimir Drăghia – Cel mai cool tătic. Cum apare în primele fotografii cu fiica lui, ZoraVladimir Drăghia – Cel mai cool tătic. Cum apare în primele fotografii cu fiica lui, Zora
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter