Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: "Nu o pot judeca pe mama. Pe tata..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Zanni, câștigătorul Survivor, a mai vorbit în repetate rânduri despre mama sa și despre cum a fost viața sa la orfelinat. Acum, la 19 ani de când a fost părăsit de părinți, artistul a vorbit și despre tatăl său, pe care nu doar că nu la cunoscut, dar nici măcar nu are idee dacă a știut despre existența lui. Confesiuni dureroase ale fostului concurent Survivor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu ai făcut niciodată un secret din faptul că ai crescut la un orfelinat, iar mărturisirile tale despre calvarul trăit acolo au impresionat o țară întreagă… Crezi că părinții tăi te-au urmărit la „Survivor și că au
vreun regret cu privire la faptul că te-au părăsit?

Știu câte ceva doar despre mama. Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm. Mi-a făcut cadou la 13 ani niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani, atât credea că am. Nu o pot judeca pe mama, nu mă gândesc niciodată că m-au lăsat.

Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: "Nu o pot judeca pe mama. Pe tata..."/ EXCLUSIVZanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: "Nu o pot judeca pe mama. Pe tata..."/ EXCLUSIV

Zanni nu-și cunoaște tatăl

Mama trăiește pe altă planetă, pe tata nu îl știu și nici nu cred că știe prea multe despre existența mea, dacă mai trăiește. Sunt convins că ar fi mândri de mine, că plâng în cazul în care ar fi conștienți de mine, de ce am realizat. Dar nu cred că se uită sau sunt conștienți de mine și m-am împăcat cu ideea asta. M-am născut pierzător și m-am împăcat cu faptul acesta…

Citește și: Roxana Nemeș, despre Zanni și Ana Porgras la Survivor România:„Se țineau în brațe'

Citește și: Zanni, adevărul despre relaţia cu Ana Porgras:”Nu e greșit să iubești pe cineva, dar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:„E greu să știu că nu se simte bine și nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu a dezvăluit numelui celui de-al treilea copil.Începe tot cu „A'

Zanni: „Nu pot să recuperez ce mi-a lipsit cu femeia care îmi este mamă'

Cum ai reacționa dacă te-ar căuta acum, la 23 de ani, după ce te-au lăsat la orfelinat pe când aveai doar 4 ani? Ai găsi puterea în inima ta să-i ierți? Sau ai făcut-o deja?

Nu poate fi vorba despre iertare, pentru că nu sunt supărat, m-am împăcat cu acest lucru. Dacă ar veni mama la mine să mă salute, nu aș avea nimic să îi reproșez, dar nici nu aș avea ce să îi spun. Mi-ar fi plăcut să am o familie, să am mama lângă mine, să mă mângâie, să îmi facă pachet pentru școală. Nu pot să recuperez ce mi-a lipsit cu femeia care îmi este mamă doar de sânge.

Când ai văzut-o ultima dată pe mama ta și ce amintiri ai cu ea?

Am văzut-o ultima oară acum doi, trei ani, a venit să mă viziteze la cămin și tot ce am făcut a fost să o conduc înapoi la RATB. Am vorbit cu ea de la poartă până în stația de autobuz, timp de un minut.

Zanni: „Am început să fiu propriul meu părinte'

Ce înseamnă pentru tine cuvântul părinți?

Părinții sunt oamenii cu care ai amintiri, care te-au mângâiat, au avut grijă de tine, te-au educat, ți-au fost alături, care te sfătuiesc atunci când nu știi ce ai de făcut. La un moment dat, am început să fiu propriul meu părinte. Să îmi dau sfaturi, știam exact când greșesc, știam ce vreau să fac cu viața mea. Copilăream ca gest de revoltă. Știam că aceasta se va sfârși și va trebui să mă apuc de treabă, să fac banii mei. Părintele este omul care este lângă tine până în momentul în care începi să conștientizezi ce trebuie să faci cu viața ta.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter