Adela Popescu a dezvăluit numelui celui de-al treilea copil. Începe tot cu „A”

Publicat pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt mai fericiți ca niciodată de când cel de-al treilea copil al lor a venit pe lume. Încă de la începutul sarcinii, cei doi știau că își doresc ca și numele noului membru al familie să înceapă tot cu litera „A', pe primii doi copiii chemându-i Alexandru și Andrei. Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit care este numele pe care l-au ales pentru cel de-al treilea copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt fericiții părinți a trei băieți minunați. Cel de-al treilea  fiu al cuplui a venit pe lume pe data de 11 iulie. Însă de la începutul sarcinii, actrița a dezvăluit că numele pe care își doresc să îl poarte cel mai nou membru al familiei trebuie să înceapă tot cu litera „A', pentru a păstra tradiția.

Adela Popescu a dezvăluit numelui celui de-al treilea copil. Începe tot cu „A'Adela Popescu a dezvăluit numelui celui de-al treilea copil. Începe tot cu „A'

Amintim că pe primii doi copii ai cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan îi cheamă Alexandru și Andrei, motiv pentru care fericiții părinți își doreau ca cel de-al treilea fiu să poarte tot un nume care să începe cu litera „A'. Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit prin intermediul rețelelor sociale ce nume au ales pentru bebelușul lor.

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Minodora și Tavi Colen, reacții după zvonurile că artistul ar fi hărțuit-o sexual:„Un asemenea scandal…'

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:„E greu să știu că nu se simte bine și nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Bărbatul care a bătut-o pe Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost prins și dus la audieri:„Se va ajunge la proces'

Ce nume au ales Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru fiul lor

Cel mai probabil, Adela Popescu și Radu Vâlcan au stat și s-au gândit foarte bine care să fie numele cu litera „A' pe care să-l poarte copilul lor. Decizia nu a fost ușoară, însă avem un câștigător! Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că numele ales de Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru cel de-al treilea copil este… Adrian.

A de la Alexandru, Andrei și Adrian ❤', a scris Adela Popescu pe Instagram, la Insta Story.

Adela a povestit că cea de-a treia naștere a fost una dificil. „În timp ce nășteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu. Cum e mintea asta selectivă, cum uită ce o doare, încât eu am uitat cum a fost la ceilalți și de data asta am mai făcut unul și am ales să nasc tot natural', spunea Adela Popescu, în emisiunea Vorbește Lumea.

„Brusc, am început să plâng’

În momentul în care Adela și-a văzut pentru prima dată cel de-al treilea băiețel, nicio durere și niciun chin din timpul nașterii nu au mai contat. Pentru că totul a meritat.

Vedeta a mărturisit că nu își mai aduce aminte exact cum a fost prima clipă în care l-a văzut. Însă, după ce a rămas singură în sala de nașteri, brusc a început să plângă și cu greu s-a oprit.

Din momentul acela, în câteva minute l-am auzit… Nu mai știu ce am zis, ce am simțit, ce am exclamat. Îmi amintesc doar că îl mângâiam și spuneam „iubirea mea, iubirea mea, mulțumesc, Doamne'. Am înțeles atunci de ce cobora atât de greu, avea cordonul ombilical foarte scurt. Și era si mare. 3620 kg. Cu toate astea, travaliul meu se poate numi unul scurt, adică de nici 4 ore. După ce Anca a rezolvat tot ce era de rezolvat, îmi amintesc că am rămas un moment singură în sala de nașteri și, brusc, am început să plâng. În hohote. Și nu m-am putut opri nici când am ajuns în salon. Nu mă puteam opri…', a spus Adela Popescu, după ce a născut pentru a treia oară.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter