Bărbatul care a bătut-o pe Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost prins și dus la audieri: „Se va ajunge la proces”

Publicat pe

În urmă cu mai bine de o săptămână, Irina Stroia, fosta ispită de la Insula Iubirii, a povestit cu ochii în lacrimi cum a fost bătută de un necunoscut, în plină stradă. Bărbatul a fost prins și dus la audieri. Irina Stroia este hotărâtă să meargă mai departe și spune că îi va intenta agresorului ei proces și îi va cere daune morale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu mult timp a trecut de când Irina Stroia, fosta ispită de la Insula Iubirii, a povestit cu lacrimi în ochi pe Instagram cum a fost bătută de un bărbat în plină stradă, în mijlocul Bucureștiului. Aceasta fusese la medic cu mama ei și în momentul în care au ieșit din cabinet, două femei erau revoltate din cauză că nu pot intra în mașina lor, susținând că mașina Irinei Stroia le blochează intrarea.

Bărbatul care a bătut-o pe Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost prins și dus la audieri: „Se va ajunge la proces'Bărbatul care a bătut-o pe Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost prins și dus la audieri: „Se va ajunge la proces'

La un moment dat, a apărut un bărbat, care era total de partea celorlalte două femei. Bărbatul respectiv nu doar că a înjutrat-o pe Irina Stroia, dar a și lovit-o cu pumnul în ochi. Fosta inspită de la Insula Iubirii a chemat Poliția, însă bărbatul a apucat să fugă. Din fericire, n-a durat mult, iar agresorul a fost identificat.

Citește și: Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost bătută pe stradă:„Când am sunat la Poliție, a fugit”

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului:„Au decis să schimbe puţin strategia'

Citește și: Tily Niculae, de urgență la spital! „Ambulanța a venit la 06:20 și…'

Citește și: Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.Drama trăită în copilărie

Irina Stroia de la Insula Iubirii, despre agresorul ei

Irina Stroia, fosta ispită de la Insula Iubirii, a povestit la Antena Stars că bărbatul care a bătut-o în plină stradă a fost prins chiar a doua zi de la incident. Agresorul acesteia a fost dus la secția de poliție pentru a depune și el declarație. Irina spune că nu știe ce a declarat bărbatul, însă este determinată să meargă cât mai departe pentru a i se face dreptate.

Fix a doua zi după incident a fost prins și a fost dus și la secție să depună și el o declarație. Poliția a făcut totul impecabil. Nu știu dacă au mai fost chemați și alți martori. Noi doi am fost programați în așa fel încât să nu ne întâlnim la secție. Aș fi simțit o dezamăgire totală față de societate prin prisma dânsului. Nu am acces la ce a declarat dânsul și nici măcar numele lui nu îl știu', a spus Irina Stroia, fosta ispită de la Insula Iubirii, la Antena Stars.

Irina Stroia: „Se va ajunge la proces sută la sută'

Irina Stroia, fosta ispită de la Insula Iubirii, spune că nici nu se așteaptă la vreo împăcare între ea și bărbatul care a lovit-o. Aceasta este hotărâtă să meargă cât mai departe și are de gând să îl dea în judecată. De asemenea, aceasta va cere daune morale pentru a fi despăgubită pentru cele întâmplate.

„Nici nu mă aștept la vreo încercare de împăcare din partea lui, dacă a făcut ce a făcut. Nu s-a întâmplat chestia asta și nici nu știu ce impact ar mai avea scuzele, la vârsta lui nici nu aș ține cont de ele. Așteptăm să se facă anchetă și mai departe să mergem la tribunal. Nu știu ce pedeapsă ar primi, nu știu dacă și celelalte persoane vor depune mărturie, e totul al început. Se va ajunge la proces sută la sută, îi vor cere daune. Urmează să formulăm plângerea penală și vedem ce se va întâmpla', a mai adăugat Irina Stroia, fosta ispită de la Insula Iubirii.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter