Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă. Drama trăită în copilărie

Publicat pe

Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă? Natalia se numără printre cei 12 concurenți care și-au anunțat participarea în cadrul show-ului de la Antena 1. În trecut, a participat la un important show de talente. Iată câteva detalii despre Natalia Duminică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă? Natalia Duminică a acceptat provocarea de a face sărituri spectaculoase, iar juriul, format din Iulia Albu, Jean de la Craiova și nea Mărin, abia așteaptă să analizeze fiecare execuție. Iată câteva detalii despre concurenta show-ului de la Antena 1.

Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă. Drama trăită în copilărieCine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă. Drama trăită în copilărie

Cine este Natalia Duminică de la Spash! Vedete la apă

Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă? Natalia Duminică dansează încă de la doi ani și jumătate. Ea îi calcă pe urme mamei sale, Aliona Duminică, care a început cu dansul tot de la o vârstă fragedă.

Natalia Duminică are 31 de ani și s-a născut în Chișinău, într-o familie de dansatori, după cum a povestit chiar ea.

Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiica ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtaşită de către toţi membri familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminică, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişînău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta mă şi ocup, la fel și mama mea care mă sprijină în activitățile mele și desigur mă încurajează cum poate și cum știe ea mai bine', povestea Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Cine este Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!A divorțat și are doi copii

Citește și: Cine sunt cei 12 concurenți de la „Splash! Vedete la apă'.Când începe show-ul de la Antena 1

Citește și: Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei Gabor.S-au reunit în Dubai

Citește și: Ce probleme de sănătate are Irisha după Survivor:„Am făcut o criză la…'

Drama Nataliei Duminică de la Splash! Vedete la apă

Natalia de la Splash! Vedete la apă nu a avut o copilărie ușoară. Părinții ei s-au despărțit pe când ea avea numai patru ani și, după despărțire, nu a mai ținut legătura cu părintele ei, care este interpret de muzică populară.

„Mama mea Aliona Duminică este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance! Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreuna într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cânta folclor. Nu mai păstrez legătura cu el', a declarat Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.

Natalia Duminică a început să danseze de la 2 ani și jumătate

Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă a început să danseze încă de la vârsta de doi ani și jumătate. Mama ei a încurajat-o, ba chiar a luat-o cu ea în turnee, însoțind-o mereu la repetiții.

„O bucurie enormă pentru mama mea a fost într-o zi, la vârstă de un an jumate – 2 ani, când, m-am hotărât să-i arăt că știu să dansez, copiind în întregime un dans de-al ei. Văzând că am talent, mama s-a hotărât să mă încurajeze și în felul acesta am apărut pe scenă pentru prima dată la vârstă de 2 ani și jumătate, în România. Am dansat dans oriental, mama dansa jumătate din număr singură și apoi restul momentului îl dansăm împreună.

Va dați seama că modul de viață pe care-l ducea mama mea, fiind mai mereu plecată în turnee și fiind mama singură, a trebui să mă ea cu ea mereu. Nu avea cu cine să mă lase, deci nu am avut tocmai o copilărie normală, că orice copil.

Copilăria mea era într-adevăr una artistică, câteodată eram invidioasă pe alți copii care mergeau la grădiniță mai mult decât 2 luni pe an, dar totuși așa îmi plăcea mai mult! Mereu eram în repetiții cu mama și colectivul ei iar cu prietenii mă vedeam doar cînd veneam din turnee până la începutul școlii', a precizat Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.

Natalia Duminică a obținut Grand Prix la concursul Miss Belly Dance Moldova

Natalia Duminică a muncit extrem de mult pentru a evolua în plan perofesional. Munca, însă, i-a fost răsplătită pe măsura efortului. A făcut parte din Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc', a obținut Grand Prix la concursul Miss Belly Dance Moldova și a obținut locul doi la concursul-festival din Sankt-Petersburg.

„La școală dansam mereu la fiecare serbare din clasele primare, atunci neavând posibilitatea de a pleca în turnee lungi, dar tot mai plecăm vreo 2-3 luni din când în când. În clasa a 5-a am intrat la Colegiul național de Coregrafie. Asta a fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar și cea mai frumoasă, veselă și valoroasă!

Spre sfârsitul colegiului am fost selectată să fac parte din Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc'. În anul 2008 am obținut Grand Prix la concursul Miss Belly Dance Moldova. Acesta este concursul datorită căruia am putut să-mi exprim dragostea și muncă depusă pentru acest stil de dans.

În 2009 am reprezentat Moldova la concursul-festival din Sankt-Petersburg la care am obținut premiul 2 din 537 de participante. După acest concurs am decis să plec cu mama la master-classuri în Egypt, Cairo.

Au fost două săptămâni în care dansăm în fiecare zi cîte 9 ore fără nicio pauză,dansăm și învățăm stilurile, tehnică dansului egiptean, ritmuri care sunt foarte variate, semnificația dansului, manieră pe scenă etc. Peste cinci ani mă văd tot dansând, dar pe scene mari, în musical-uri. Dansul ocupă cea mai mare parte din viața mea', a relatat Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.

Natalia Duminică a participat la Românii au talent

Natalia Duminică a participat la Românii au talent, în 2018, împreună cu mama ei. Cele două au impresionat nu doar juriul, ci și publicul cu un belly dance de excepție.

„Despre Românii au talent am aflat de la televizor și am zis să facem o încercare. Când m-am hotărât să particip la acest concurs, nu eram sigură că voi reuși, însă din fericire mi-ați oferit șansă de a arată întregii Românii că până și românii de peste Prut au talent. Dacă aș câștigă concursul, banii i-aș investi în Școala mea de Belly Dance', spune a ea la acel moment.

Natalia Duminică: „Nu m-am săturat niciodată de arta dansului'

Natalia Duminică, acum concurentă la Splash, a subliniat că nu și-ar schimba nicicând stilul de viață, pentru că iubește dansul și o reprezintă.

„Deși viața mea a fost împărțită între dans, lecții de dans, repetiții peste repetiții nu m-am săturat niciodată de arta dansului. Dacă mi s-ar propune să-mi schimb viața, nu aș face-o pentru că dansul este tot ceea ce iubesc, ce mă reprezintă, ce mă caracterizează și nu aș renunta niciodată la această pasiune, sau mai bine zis această meserie, că în fond, pe lângă pasiunea mea, dansul, reprezintă și munca mea zilnică', a subliniat Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter