Cine sunt cei 12 concurenți de la „Splash! Vedete la apă”. Când începe show-ul de la Antena 1

Publicat pe

Cine sunt cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, încă de când s-a anunțat că show-ul revine la TV. De asemenea, Antena 1 a anunțat și când începe show-ul, care va avea premiera în această vară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă? Zeci de personalități, care activează în domenii distincte, urmează să-și demonstreze abilităţile în ceea ce privește săriturile în apă. 12 concurenți își vor testa limitele și își vor demonstra abilitățile concretizate în sărituri care mai de care mai spectaculoase. Curajoșii își vor învinge temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Cine sunt cei 12 concurenți de la „Splash! Vedete la apă'. Când începe show-ul de la Antena 1Cine sunt cei 12 concurenți de la „Splash! Vedete la apă'. Când începe show-ul de la Antena 1

Cine sunt cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă

Cine sunt cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă? S-au anunțat numele celor 12 concurenți din noul sezon Splash! Vedete la apă. Este vorba despre artiști și sportivi, care au început deja antrenamentele la bazinul olimpic din Bacău și care fac tot posibilul să fie în formă.

Cei 12 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă sunt:

 • Otilia Bilionera
 • Alina Pușcaș
 • Margherita de la Clejani
 • Cristi Pulhac
 • Giani Kiriță
 • Cătălin Cazacu
 • Mario Fresh
 • pălărierul Radu Itu
 • Fachiru din Periș
 • Dj Harra
 • Chelsea Gandrabura
 • Natalia Duminică.

Cei 12 curajoși au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție.

Citește și: Giani Kiriță, Mario Fresh și Cătălin Cazacu participă la „Splash!Vedete la apă”

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă':„Au apărut vânătăile'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu!A sărbătorit alături de Felix Baumgartner și fiul ei, Ayan

Când începe Splash! Vedete la apă

Când începe Splash! Vedete la apă? Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, în fiecare vineri și sâmbătă.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt jurații emisiunii care va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Reguli la Splash! Vedete la apă

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter