Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce planuri are Harry, pentru ziua ei

Publicat pe

Meghan Markle a împlinit azi 40 de ani, însă schimbarea de prefix ar putea trece fără a fi marcată în mod special. Pentru ea și Prințul Harry a fost un an plin de evenimente, cele neplăcute fiind făcute însă uitate odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Lilibet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle a împlinit 40 de ani astăzi și până acum planurile ei de viață au fost realizate, ba chiar au fost depășite, am putea spune… A cunoscut celebritatea ca actriță, s-a măritat cu un prinț și a devenit mamă de două ori. Chiar dacă viața lor s-a schimbat în ultimul an la 180 de grade, după ce au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale britanice, Meghan și Harry par să-și fi găsit în sfârșit liniștea.

Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce planuri are Harry, pentru ziua eiMeghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce planuri are Harry, pentru ziua ei

Meghan Markle a împlinit 40 de ani

Deși surse din anturajul Ducilor de Sussex au afirmat că Prințul Harry ar putea să-și surprindă soția cu o escapadă romantică, acest lucru este puțin probabil să se întâmple. Devenită mamă de curând, Meghan s-ar putea să nu accepte să-și lase fiica în grija nimănui nici măcar o zi.

Citește și: Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Citește și: De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Dar nu acesta este adevăratul motiv… Se pare că Meghan Markle nu este deloc încântată că a împlinit 40 de ani, așadar nu-și dorește să celebreze acest moment cu fast. Ba mai mult, ar vrea să treacă neobservat, așadar, cel mai probabil, ea, Harry, Archie și Lilibet vor sărbători în intimitatea căminului. Mai mult, creșterea numărului de cazuri de COVID-19 din California poate fi încă un motiv întemeiat pentru care Ducii de Sussex nu vor da o petrecere.

Meghan Markle este prima din grupul Fab Four ‒ din care fac parte ea, Prințul Harry, Prințul William și Kate, Ducesa de Cambridge ‒ care a împlinit 40 de ani. Biograful regal Howard Hogson spune că Meghan nu va fi încântată să aibă 40 de ani, deoarece adoră să fie considerată o tânără atractivă. Acesta a susținut chiar că ea ar putea dori ca această aniversare să treacă neobservată, astfel încât oamenii să nu se prindă ce vârstă are.

„40 nu e o vârstă plăcută. Îmi amintesc când aveam 40 de ani și nu mi-a plăcut prea mult. Așadar, mă gândesc că ea nu e prea fericită, dar cumva vor marca totuși momentul”, a declarat Hogson.

Aniversări în familie

De când a devenit iubita Prințului Harry, Meghan Markle a avut parte de aniversări inedite, însă de cele mai multe ori acestea au avut loc în familie. Când Meghan a împlinit 36 de ani, Harry a și-a surprins iubita cu o călătorie în Botswana, unde cei doi îndrăgostiți au promovat activitatea ONG-ului Elefanți fără Frontiere. Un an mai târziu, ziua lui Meghan a trecut oarecum neremarcată. Era deja soția Prințului Harry, iar atunci au participat împreună la nunta unor prieteni în Surrey, unde vedeta a fost, evident, mireasa.

La 38 de ani, Meghan și Harry au sărbătorit, pentru prima oară în trei, alături de fiul lor Archie, la Frogmore Cottage, cu un tort de morcovi. Iar anul trecut, după ce au părăsit Marea Britanie, Meghan a fost sărbătorită de soțul ei în California, în noua lor casă. Acum, va fi prima sărbătoare în patru, alături de fiica lor nou-născută, Lilibet.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter