Imagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu! A sărbătorit alături de Felix Baumgartner și fiul ei, Ayan

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani și a sărbătorit în compania celor dragi. Vedeta de la PRO TV și-a petrecut ziua alături de iubitul ei, Felix Baumgartner și de fiul ei, Ayan. „Am trăit o zi minunată', a transmis prezentatoarea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu este în culmea fericirii. Vedeta a petrecut o zi splendidă, alături de iubitul și fiul ei. Nu a avut parte de o petrecere cu fast de ziua ei, însă a petrecut în cel mai frumos mod posibil, în compania celor dragi. Iar cei care au lipsit, i-au transmis urări care i-au umplut inima de bucurie.

Imagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu! A sărbătorit alături de Felix Baumgartner și fiul ei, AyanImagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu! A sărbătorit alături de Felix Baumgartner și fiul ei, Ayan

Mihaela Rădulescu, zi de naștere alături de Felix Baumgartner și Ayan

Mihaela Rădulescu este împlinită la 52 de ani. Vedeta, care nu-și arată deloc vârsta, a petrecut în cel mai frumos mod posibil. Și-a aniversat ziua de naștere în compania celor mai importanți bărbați din viața ei.

A postat imagini de la ziua ei de naștere, iar felicitările au continuat pe rețelele de socializare. Mihaela Rădulescu a ținut să le mulțumească tuturor pentru urări, menționând că s-a bucurat din plin de ziua ei.

„Mulțumesc din toată inima pentru party-ul pe Story, n-am apucat să văd și să repostez chiar tot, mă uit mâine la restul de mesaje. Azi am vrut să …SIMT. Să mă bucur de copil, de bărbat și… de prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune', a spus Mihaela Rădulescu.

Citește și: Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani!Cum sărbătorește în Monaco

Citește și: Ce relație există acum între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil:”Nu sunt genul de muiere care crede că alta ca mine nu mai găsește”

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit!„Am zis da! Te iubesc'

Mihaela Rădulescu: „Iubesc să am oamenii dragi lângă mine'

Mihaela Rădulescu a subliniat că a trăit din plin ziua și s-a bucurat să primească mesaje de la colegii de la Masked Singer, foști colegi, familie și din partea tuturor celor care o apreciză și o prețuiesc. Copleșită de multitudinea de mesaje, prezentatoarea a subliniat cât de fericită este.

Ador să am casă plină de flori albe…, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe țări…, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță. M-au bucurat mult toate semnele de drag de la colegii mei de la Pro, de la Masked Singer, de la foști colegi și de la oameni pe care nu i-am văzut de ani buni…

Am avut o zi frumoasă, am trăit-o din plin, am răspuns mai puțin la telefon și mult mai mult la… zâmbetele de la Ayan și Felix. Am TRĂIT o zi minunată. Va mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zâmbetul meu de azi… și de fiecare zi, când se întâmplă să fiu fericită, sănătoasă și iubita. Că-n urările voastre', a transmis Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani

Cu toate că nu își arată deloc vârsta, Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Prezentatoarea ne-a dezvăluit recent că de ziua ei de naștere se va afla în Monaco și va petrece alături de fiul ei, Ayan, dar și de iubitul ei, Felix Baumgartner. Ceea ce a și făcut!

‘Probabil o să sun două-trei prietene de prin Monaco, pentru că acolo o să fiu. Este și fiul meu acolo, vine și Felix. Va fi ceva mic și simplu doar să simt că nu a trecut degeaba ziua mea, ne-a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, detectiv la Masked Singer

Mihaela Rădulescu este detectiv în noul sezon Masked Singer, alături de Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan.

Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, care va fi detectiv la Masked Singer România.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter