Nicoleta Nucă s-a logodit! „Am zis da! Te iubesc”

Publicat pe

Nicoleta Nucă s-a logodit! Vedeta a anunțat că i-a spus cel mai hotărât „da', de până acum, iubitului ei, toboșarul Alex Ursache. Cererea în căsătorie a avut loc la Istanbul, acolo unde cei doi își petrec vacanța, iar solista a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă s-a logodit, după o relație de patru ani cu iubitul ei, toboșarul Alex Ursache. Bărbatul și-a cerut partenera în căsătorie pe malurile Bosforului, iar cererea a fost una extrem de romantică. Mai fericită ca niciodată, Nicoleta Nucă a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit, și a oferit câteva detalii despre surpriză.

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!. A avut o adolescență dificilă

Citește și: Quiz digital: Nicoleta Nucă

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Ce ascunde Nicoleta Nucă în garderobă. A cucerit cu stilul ei eclectic

Nicoleta Nucă a postat mai multe fotografii cu bijuteria primită după ce s-a logodit, iar inelul este elegant și rafinat, perfect pentru a marca o asemenea ocazie. „Am zis da! Te iubesc, Alex Ursache', a transmis Nicoleta Nucă pe Instagram, anunțând astfel că s-a logodit.

Nicoleta Nucă s-a logodit! „Am zis da! Te iubesc'Nicoleta Nucă s-a logodit! „Am zis da! Te iubesc'

Nicoleta Nucă s-a logodit, după o relație de patru ani cu Alex Ursache

Cei doi formează un cuplu de mulți ani, dar au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Nicoleta Nucă s-a logodit și, în urmă cu ceva timp, a mărturisit că alături de iubitul ei a experimentat, pentru prima dată, iubirea adevărată.

Cred că acum trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea', a transmis Nicoleta Nucă, potrivit Click.ro.

Nicoleta Nucă participă la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Nicoleta Nucă pare că traversează o perioadă foarte bună: nu doar că s-a logodit, dar va participa și la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities', de la Kanal D. Vedeta cântă de la 9 ani și a studian în România și Italia, iar datorită carierei sale trebuie să aibă grijă ca la fiecare apariție să fie îmbrăcată perfect. Consideră emisiunea o provocare și este pregătită să învețe lucruri noi.

„ Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.  Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities' va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor', a declarat Nicoleta Nucă, în legătură cu participarea la show-ul de fashion.

Sursa FOTO: Facebook și Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter