Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!. A avut o adolescență dificilă

Publicat pe

Un nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities' a fost confirmat și s-a aflat identitatea primelor două concurente! Anda Adam și Nicoleta Nucă se vor lupta pentru titlul de cea mai stilată vedetă din România. Cine este Nicoleta Nucă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Bravo, ai stil! Celebrities' se întoarce din această toamnă pe micile ecrane! Nouă vedete intră în competiție și s-a aflat cine vor fi două dintre acestea. Ei bine, Anda Adam și Nicoleta Nucă vor participa în competiția pentru stil.

Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!. A avut o adolescență dificilăCine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!. A avut o adolescență dificilă

Cine este Nicoleta Nucă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Un nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities' va începe în această toamnă. Anunțul a fost făcut acum câteva zile și deja s-a aflat cine vor fi două dintre concurente. Nicoleta Nucă și Anda Adam vor ocupa câte un scaun în cadrul competiției.

Cine este Nicoleta Nucă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Nicoleta Nucă este originară din Republica Moldova, dar stabilită în România. Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi.

Citește și: Ce ascunde Nicoleta Nucă în garderobă.

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Victoria Răileanu a suferit de depresie, după divorț:

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia:

Marea ei pasiune a fost dintotdeauna muzica, iar la vârsta de 9 ani a început să ia primele lecții de canto. Artista a urmat cursuri de muzică la cele mai bune școli de profil din România și Italia.

Pe lângă muzică, Nicoleta Nucă este pasionată și de sport și stil de viață sănătos. Artista are întotdeauna apariții elegante și sexy în același timp, foarte apreciate de fanii ei.

Cine este Nicoleta Nucă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Nicoleta Nucă de la „Bravo, ai stil! Celebrities' este cunoscută și pentru schimbările radicale de look pe care le face. Datorită acestui lucru, artista ar trebui să se acomodeze destul de repede în cadrul competiției.

Nicoleta Nucă participă la „Bravo, ai stil! Celebrities' pentru a ieși din zona de confort și pentru a evolua.

Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.  Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities' va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învăța lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor', a spus Nicoleta Nucă.

Cine este Nicoleta Nucă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Nicoleta Nucă de la „Bravo, ai stil! Celebrities' a avut o copilărie normală și fericită. Artista își petrecea vacanțele la țară, unde se bucura de natură și de prieteni.

„Pot spune că am avut o copilărie frumoasă, aşa cum, din păcate, nu prea mai au copiii din ziua de astăzi. Vara la bunici la ţară, alergat desculţă prin mahala, jocuri cu copiii pe afară, căţărat în copaci, mâncat fructe proaspete, direct de la sursă, genunchii juliţi. Genul de copilărie pe care mi-o doresc pentru copiii mei, când vor fi, cândva în viitor', a mărturisit Nicoleta Nucă.

Însă, în adolescență, Nicoleta Nucă a avut parte și de momente mai dificile. Din cauza profesiei pe care tatăl ei o avea, artista a fost nevoită să se mute destul de des și să se adapteze mereu în noi locuri.

„Adolescenţa mi-a fost marcată de multe 'dezrădăcinări'. Din cauza profesiei tatălui meu, m-am mutat de multe ori şi a trebuit să mă adaptez mereu într-un mediu nou, cu oameni noi, prieteni noi, limbă străină, mentalitate diferită. Însă, nu aş putea spune că nu am avut o adolescenţă frumoasă şi am avut mereu muzica cu mine'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter