Ce se întâmplă cu tatăl lui Culiță Sterp, după ce și-a părăsit familia: „Nu păstrăm legătura”

Publicat pe

Ileana Sterp a postat o serie de declarații emoționante, cu privire la tatăl ei și al lui Culiță Sterp. Bărbatul nu face parte din viața copiilor lui, care au evitat de fiecare dată să discute despre cel care le-a dat viață. Cu toate acestea, s-a aflat că și-a părăsit familia și bărbatul nu își dorește o relație cu proprii săi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Familia Sterp este, pentru foarte mulți oameni, un exemplu, dar aceștia se întreabă ce se întâmplă cu tatăl lui Culiță Sterp și de ce nu este prezent în viața copiilor săi, în ciuda despărțirii de Mama Geta. Nici Iancu, Geta, Culiță sau Ileana nu au discutat despre tatăl lor, preferând, de fiecare dată, să evite subiectul, însă Ileana Sterp rupe tăcerea. Tânăra a postat o declarație emoționantă pe rețelele de socializare, prin care și-a dorit să lămurească situația și să clarifice motivul pentru care tatăl ei și al lui Culiță Sterp nu apare alături de familie.

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp. Ce nume poartă copilul

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor. Mama Geta nu l-a susținut pe Faimos

Citește și: Ce mesaj a primit sora lui Culiță Sterp despre fiica ei: „Mi se pare urât să-i scrii asta unei mame'

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp: „M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor”

„Aseară am ieșit la plimbare cu Carla. Când am trecut pe lângă cimitir, soțul mi-a spus: ‘Mi-e dor de tata”. În următoarea secundă priveam cerul în aceeași direcție și am văzut o stea căzătoare. Ne-am uitat mirați și emoționați unul la celălalt. Ochii ni s-au umplut de lacrimi și n-am mai zis nimic”, a început Ileana să povestească.

Ce se întâmplă cu tatăl lui Culiță Sterp, după ce și-a părăsit familia: „Nu păstrăm legătura'Ce se întâmplă cu tatăl lui Culiță Sterp, după ce și-a părăsit familia: „Nu păstrăm legătura'

De ce tatăl lui Culiță Sterp nu este prezent în viața copiilor. Ileana: „Am încercat să-l aducem acasă'

Ulterior, după ce a povestit această întâmplare emoționantă, Ileana a precizat, despre tatăl ei, al Getei, al lui Iancu și Culiță Sterp, că nu își dorește să facă parte din viața lor. Și-au dorit să îl aducă acasă, însă bărbatul a refuzat vehement, așa cum a refuzat și să păstreze relația cu cei patru copii pe care îi are împreună cu Mama Geta.

„Primesc des întrebarea: ‘Unde este tatăl vostru?’ sau ‘Tatăl vostru de ce nu apare în nico poză, în niciun vlog?’ Ei bine, el nu locuiește cu noi. A plecat… acum mulți ani. A plecat pur și simplu, nu știu dacă a avut un motiv bine întemeiat sau nu, a fost alegerea lui. Noi am încercat să-l mai aducem acasă, dar n-am reușit. Din păcate nu-și dorește să păstrăm legătură, deci nu avem o relație apropiată.

Probabil ați observat că nu am vorbit niciodată despre acest subiect. Nici nu vreau să fac un subiect din asta. Ci doar, din respect pentru oamenii care mă urmăresc și mă întreabă despre el, am simțit să spun', a mai scris Ileana, despre tatăl ei și al lui Culiță Sterp.

Ileana Sterp a devenit mămică

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri.

Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic.Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic', a povestit Ileana Sterp, la scurt timp după ce a născut-o pe micuța Carla.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter