Giani Kiriță, Mario Fresh și Cătălin Cazacu participă la "Splash! Vedete la apă"

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 04 august 2021, 10:26

Giani Kiriță, Mario Fresh și Cătălin Cazacu se numără printre vedetele care participă la Splash! Vedete la apă de la Antena 1. Cei trei foști concurenți de la Exatlon se antrenează deja la bazinul olimpic din Bacău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Giani Kiriță, Mario Fresh și Cătălin Cazacu participă la Splash! Vedete la apă. Cei trei se alătură celorlalți concurenți anunțati deja: Margherita de la Clejani, DJ Harra, Alina Pușcaș, Otilia Bilionera, Natalia Duminică, Cristi Pulhac și Radu Itu.

Giani-Kiriță-Mario-Fresh-și-Cătălin-Cazacu-Splash-1Giani-Kiriță-Mario-Fresh-și-Cătălin-Cazacu-Splash-1

Giani Kiriță, Mario Fresh și Cătălin Cazacu, concurenți la Splash! Vedete la apă

Giani Kiriță, Mario Fresh și Cătălin Cazacu completează lista concurenților care participă la Splash! Vedete la apă. Au postat deja fotografii pe rețelele de socializare cu antrenamentele dure din acest sezon.

Cei trei au executat sărituri complexe în bazin și luptă să câștige show-ul difuzat de Antena 1. De altfel, toți concurenții vor fi nevoiți să facă antrenamente intense cu instructori. Curajoșii vor sări de pe platformele de 3, 5, 7 și inclusiv 10 metri ale unui bazin olimpic.

Reamintim că Giani Kiriță și Cătălin Cazacu au participat în primul sezon Exatlon, iar Mario Fresh în cel de-al treilea.

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă':„Au apărut vânătăile'

Citește și: Giani Kiriță s-a împăcat cu fosta iubită.Femeia este de vârstă apropiată cu fiica lui

Citește și: Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au împăcat?Cei doi au mers în vacanță, în Zanzibar

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit?Fiica Andreei Esca, în compania altui băiat

Reguli la Splash! Vedete la apă

Evoluția concurenților va fi notată de jurați: Iulia Albu Jean de la Craiova și Nea Mărin. În considerare se va lua în primul rând impresia artistică, dar și partea tehnică a săriturilor va cântări mult.

În urma notelor acordate de juriu, la finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concuren, care va efectua cea mai spectaculoasă săritură, va fi ales de juriu în vederea calificării în finală.

Ce vedete sunt în juriu la Splash! Vedete la apă

Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova fac parte din juriul „Splash! Vedete la apă’ care va debuta în curând pe micile ecrane. Solistul Jean de la Craiova este fost concurent în cadrul show-ului semnat de Antena 1, așa că promite să fie nu doar corect, ci și vigilent la orice greșeală, atunci când vine vorba de notarea concurenților.

Din juriul „Splash! Vedete la apă’ face parte și Nea Marin, o figură marcantă a postului Antena 1. Bărbatul este recunoscut în țară pentru pasiunea pe care o are pentru dans, care i-a adus numeroase reușite la diferite concursuri din România. Atent la detalii, Nea Marin este observatorul fin din juriul „Splash! Vedete la apă’, gata să îi depuncteze pe concurenți pentru cea mai mică greșeală.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton