Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul din „House of Gucci”: „Am fost șocată să văd că...”

Publicat pe

Filmul „House of Gucci' este așteptat cu sufletul la gură. Nu mult a trecut de când Mădălina Ghenea a apărut la brațul lui Al Pacino, în Italia. Actrița interpretează rolul Sophiei Loren în pelicula al cărei trailer a apărut recent. Mădălina Ghenea a făcut primele declarații despre rolul ei din „House of Gucci', film care are premiera pe 24 noiembrie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea este foarte fericită să facă parte din distribuția filmului „House of Gucci'. Trailer-ul a apărut recent, iar Mădălina Ghenea poate fi văzută pentru câteva secunde la brațul lui Al Pacino. În luna martie, au apărut imagini cu cei doi din Italia, din timpul filmărilor. Încă de atunci, s-a speculat că românca va interpreta rolul Sophiei Loren în filmul „House of Gucci', care va avea premiera pe 24 noiembrie.

Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul din „House of Gucci': „Am fost șocată să văd că...'Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul din „House of Gucci': „Am fost șocată să văd că...'

Recent, Mădălina Ghenea a vorbit pentru prima dată despre filmul „House of Gucci' și despre faptul că face parte din distribuția peliculei mult așteptate. Ei bine, Mădălina Ghenea a spus că i-a fost foarte greu să nu dezvăluie nimic timp de cinci luni de zile despre rolul ei din film.

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă':„Au apărut vânătăile'

Citește și: Cristian Daminuță și soția lui s-au despărțit:„Un copil nu va salva o căsnicie compromisă'

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip:„Așa am crescut, am fost mereu…'/ EXCLUSIV

Mădălina Ghenea, despre rolul din „House of Gucci'

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea este mândră de faptul că a avut ocazia să joace alături de nume mari ale cinematografiei. În plus, faptul că scena în care apare la brațul lui Al Pacino deschide trailer-ul filmului „House of Gucci' a trezit un amalgam de emoții interiorul ei.

În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott', a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, care face parte din distribuția „House of Gucci'.

Ce actori celebri fac joacă în „House of Gucci'

Scenariul filmului este bazat pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed scrisă de Sara Gay Forden. În timp ce Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, care a fost judecată și condamnată pentru că a pus la cale asasinarea fostului său soț, rolul lui Maurizio Gucci, conducătorul casei de modă Gucci, este interpretat de Adam Driver.

Din distribuție fac parte, de asemenea, Jared Leto, Jeremy Irons, Mădălina Ghenea și Al Pacino. Mădălina Ghenea va interpreta rolul Sophiei Loren, în timp ce Al Pacino joacă rolul lui Aldo Gucci, unchiul unchiul lui Maurizio Gucci – fiu al lui Guccio Gucci, fondatorul prestigioasei companii.

Inițial, Ridley Scott Ridley Scott, care plănuia să facă acest film încă din 2006, i-a avut în vedere, ca protagoniști, pe Leonardo DiCaprio și pe Angelina Jolie. De asemena s-au vehiculat și alte nume de actrițe mari, Margot Robbie și Penelope Cruz numărându-se printre potențialele alegeri. În cele din urmă însă, rolul principal feminin i-a revenit lui Lady Gaga.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter