Cristian Daminuță și soția lui s-au despărțit: „Un copil nu va salva o căsnicie compromisă”

Publicat pe

Cristian Daminuță și soția lui, Mădălina, s-au despărțit! Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi se pregăteau pentru cunucia religioasă. Fotbalistul a publicat un mesaj pe rețelele sociale în care spune că un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă, el și Mădălina având împreună un băiețel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristian Daminuță și Mădălina s-au despărțit, asta după ce, în 2019, și-au spus „da' din tot sufletul în fața ofițerului de stare civilă. Ba mai mult, cei se pregăteau să ajungă și în fața altarului, planurile pentru cununia religioasă fiind în toi. Din nefericire, cei doi au ajuns la concluzia că trebuie să meargă pe drumuri diferite.

Cristian Daminuță și soția lui s-au despărțit: „Un copil nu va salva o căsnicie compromisă'Cristian Daminuță și soția lui s-au despărțit: „Un copil nu va salva o căsnicie compromisă'

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către fotbalist. „Eu și fosta soție nu mai suntem împreună de două luni', a afirmat acesta, care divorțează pentru a doua oară.

Recent, Cristian Daminuță a scris pe contul de Instagram că o căsnicie compromisă nu poate să fie salvată de un copil. Fotbalistul și Mădălina au împreună un băiețel, pe Dominic.

Citește și: Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice:„Drumul meu este împietrit!'

Citește și: Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu.Este obligat să meargă la dezintoxicare

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, despre problemele de sănătate pe care le-a avut:„Am atacuri de panică'

Cristian Daminuță și Mădălina s-au despărțit

Cristian Daminuță i-a sfătuit pe cei care rămân împreună doar de dragul copilului să nu se mai ascudă în spatele acestui pretext pentru că copilul va primi un exemplu de cum să fie nefericit în viață.

„Un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă, o relație toxică sau legătură șubredă dintre doi parteneri. Un copil trebuie să fie o completare a bucuriei celor doi, o oază de liniște și de viață și nu o portiță de scăpare temporară din cleștele Egoului, ce strânge și sugrumă dureros de tare fericirea, „îndrăgostiților”.

Nu vă mai ascundeți în spatele copiilor, găsind mereu motive de a rămâne și a îndura. Nu faceți decât să le oferiți cel mai bun exemplu- de cum să fii nefericit. Dați la o parte perdelele neputinței și lăsați-vă purtați de puterea interioară. Niciodată nu vei afla cât de puternic ești, decât atunci când ești nevoit să fii puternic. Curaj și înțelepciune!”, a scris Cristian Daminuță, pe Instagram.

Cristina Daminuță a mai fost căsătorit

Nimeni n-ar fi crezut că Mădălina și Cristian Daminuță se vor despărți. La un moment dat, fotbalistul a vorbit despre relația cu partenera de viață și a spus că într-adevăr mai există și mici neînțelegeri, ca în fiecare cuplu, dar nimic peste care să nu poată trece.

Mai există discuții contradictorii ca în orice cuplu. Stăteam și înainte împreună, așa că știm unul despre celălalt și încercăm să ne adaptăm unul altuia’, a spus fotbalistul, la un moment dat.

Pe 4 decembrie 2019, Cristi Daminuță i-a spus DA Mădălinei, la Starea Civilă, la mai puțin de un an de la divorț. Fotbalistul s-a despărțit de Iasmina Halas, femeia cu care a stat mai mult divorțat, decât căsătorit.

Căsnicia a durat patru luni, şase luni divorţul, după care ne-am împăcat. Am renunţat la a divorţa. Am stat împreună încă trei luni şi după am divorţat la notar. Divorţul a durat cam 7-8 luni. Am stat mai mult divorţaţi decât căsătoriţi', spunea fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, după divorțul din ianuarie 2019.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter