Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă”: „Au apărut vânătăile”

Publicat pe

Alina Pușcaș, concurentă la „Splash! Vedete la Apă'. „Splash! Vedete la Apă' revine la Antena 1, iar emisiunea este așteptată cu nerăbdare. Una dintre concurentele care va trebui să facă față provocărilor din cadrul show-ului este chiar Alina Pușcaș, care se antrenează intens.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș, concurentă la „Splash! Vedete la Apă'. S-a aflat deja că „Splash! Vedete la Apă' revine la Antena 1, însă data când va avea premiera noul sezon nu a fost dezvăluită, asta până acum. În cadrul show-ului, zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile.

Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă': „Au apărut vânătăile'Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă': „Au apărut vânătăile'

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că dacă așteptați cu sufletul la gură noul sezon din „Splash! Vedete la Apă', aflați că acesta va fi difuzat mai curând decât credeați. Ei bine, emisiunea va avea premiera vineri, 13 august, de la ora 20.30, și sâmbătă, 14 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și: Margherita de la Clejani, concurentă la „Splash! Vedete la apă'.A apărut în sânii goi la filmări

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce s-a speculat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în Santorini:„Duminică am luat elicopterul…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip:„Așa am crescut, am fost mereu…'/ EXCLUSIV

Alina Pușcaș, concurentă la „Splash Vedete la Apă'

Alina Pușcaș, concurentă la „Splash Vedete la Apă'. Deja știm că Margherita de la Clejani este una dintre concurente și asta pentru că fiica Clejanilor a publicat mai multe imagini de la filmări. Ei bine, aflați că pe lista concurenților se află și Alina Pușcaș, care se antrenează din greu pentru a face față probelor de la „Splash! Vedete la Apă'. În plus, Alina Pușcaș a mai participat la acest show în urmă cu șapte ani, însă asta nu înseamnă că îi va fi mai ușor. Vedeta a mărturisit că deja au început să apară vânătăile și că, în continuare, are frică de înălțimi.

Nu pot să zic că voi sări spectaculos pentru că instinctul de conservare pare să se fi acutizat față de acum șapte ani când am participat prima oară la Splash. Așa că încep prin a mă scuza de acum, nu cred că o să fac o mega săritură, îmi este în continuare foarte frică de înălțime. Plus că deja au apărut vânătăile, e un mic dezastru, dar va trebui să fac oricum săritura', a povestit Alina Pușcaș, care pe parcursul antrenamentelor a profitat de fiecare moment liber pentru a se întinde și pentru a-și relaxa mușchii suprasolicitați.

Zilele în care show-ul „Splash! Vedete la Apă' va fi difuzat

Alina Pușcaș, concurentă la „Splash Vedete la Apă'. În fiecare vineri și sâmbătă, concurenții de la „Splash Vedete la Apă' vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.  

Cei care fac parte din juriul „Splash! Vedete la apă sunt Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova Ba chiar, solistul Jean de la Craiova este fost concurent în cadrul show-ului de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a show-ului.

În ceea ce privește prezentatorii emisiunii, aceștia sunt Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor, iar coprezentatori sunt Paula Chirilă și Romică Țociu. Emisiunea „Splash! Vedete la Apă' va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter