Alex Bodi, primele declarații după ce s-a speculat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în Santorini: "Duminică am luat elicopterul..." / EXCLUSIV

Publicat pe

Foarte multe persoane se întreabă dacă Alex Bodi a fost cu Bianca Drăgușanu în Santorini, dar fiind faptul că amândoi au postat diverse imagini pe rețelele de socializare din insula grecească. Contactat telefonic, omul de afaceri ne-a oferit toate detaliile despre vacanța sa petrecută, cu adevărat, în Santorini, acolo unde se află și Bianca Drăgușanu, fosta lui soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Alex Bodi ar fi fost în vacanță cu Bianca Drăgușanu în Santorini, noi trebuia să aflăm adevărul! Am văzut de pe rețelele de socializare că afaceristul din Mediaș a revenit în țară, așa că l-am contactat. Alex Bodi, sincer ca de obicei, ne-a mărturisit că nu a fost cu Bianca Drăgușanu în Santorini, așa cum s-a scris în presa mondenă.

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit: Andreea Tonciu și Alex Bodi, printre invitații la petrecere

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă apropiații lui: părinții și sora au venituri modeste

Citește și: Povestea apartamentului de la etajul 25 în care locuia Alex Bodi. Cum arată imobilul de 1,5 milioane de euro, cumpărat de la un australian

Citește și: Cum a devenit milionar Alex Bodi. Are o avere impresionantă: avion privat, mașini de lux și vilă de sute de mii de euro!

Mai mult decât atât, afaceristul a mărturisit că nici măcar nu s-a întâlnit cu fosta sa soție. Se consideră un tată fericit și este tare mândru de fetițele lui, iar Alex Bodi ne-a mărturisit că a mers în Santorini pentru a-și onora promisiunea față de Chaqueline și nicidecum pentru a se întâlni cu Bianca Drăgușanu!

Alex Bodi, primele declarații după ce s-a speculat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în Santorini: "Duminică am luat elicopterul..." / EXCLUSIVAlex Bodi, primele declarații după ce s-a speculat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în Santorini: "Duminică am luat elicopterul..." / EXCLUSIV

Alex Bodi, detalii despre vacanța din Santorini: nu s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu

Afaceristul ne-a declarat, în exclusivitate, că este conștient de speculațiile existente, dar a subliniat faptul că  și-a petrecut vacanța alături de fiica lui cea mare. Alex Bodi neagă o întâlnire cu Bianca Drăgușanu, în Santorini și dezvăluie că, de fapt, Chaqueline este cea care a „decis' unde își vor petrece scurta vacanță.

„Cu Bianca nu m-am întâlnit. Eu am închiriat o vilă în Mykonos pentru două zile, că am fost cu niște prieteni apropiați. Apoi, duminică am luat elicopterul și am mers în Santorini pentru că așa i-am promis fetei. Știu că lumea vorbește și dezvoltă multe idei pe subiectul acesta, dar ea cred că e cu cine e acolo, iar eu… cu fetița mea', ne-a mărturisit, în exclusivitate, Alex Bodi, în legătură cu așa-zisa vacanță cu Bianca Drăgușanu, din Santorini.

Alex Bodi este un tată mândru de fetițele lui. Chaqueline și Selena i-au adus împlinirea

De altfel, după ce a stat câteva zile în Grecia, cu Chaqueline, Alex Bodi urmează să o aducă și pe Selena. Totul vine la pachet cu o nouă mini-vacanță, pe litoralul românesc.

„De azi o aduc și pe cea mică și mai petrec timp cu ambele. Au fost cele mai frumoase clipe! Fetele mele sunt totul pentru mine, familia e mereu sacră! Ele sunt comoara mea, puterea și doza mea de energie. Plec cu ele la mare câteva zile, se înțeleg foarte bine, iar Chaqueline are grijă de cea mică, Selena', ne-a mai spus Alex Bodi.

Alex Bodi, despre relația cu Chaqueline: „M-a impresionat'

Încă de când afaceristul a avut o situație nu tocmai plăcută de depășit, a spus în emisiunea „Teo Show' că vorbește foarte deschis cu Chaqueline, fetița lui cea mare. I-am menționat că această informație a ajuns și la noi și ne-a explicat că, la doar 9 ani, Chaqueline este foarte responsabilă și îl înțelege ca un adult. L-am felicitat, iar Alex Bodi a mărturisit că nu este doar meritul lui, ci și al mamei fetiței, care are grijă să primească cea mai aleasă educație!

„Am rămas uimit, la 9 ani e foarte responsabilă și mă înțeleg cu ea foarte bine. Avem o relație foarte frumoasă, chiar am luat-o cu mine peste tot! E sociabilă și lumea a dansat cu ea, făceau poze… chiar a fost minunat. Și eu sunt mândru de ea.

Felul în care vorbește, se comportă, cât e de organizată și cum se îmbracă singură, își pregătește hainele ș.a.m.d m-a impresionat tare. Nu îmi asum meritul singur, e și mama ei care o educă și o învață chestii pe de o parte, iar eu pe cealaltă', a mai spus Alex Bodi, în încheiere.

Surssa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter